Jullie konden al de schattige producten zien van de my little boutique van Di. Eindelijk had ik de tijd om een review van die producten te schrijven, want amai, wat heb ik er lang over gedaan. De spits wordt afgebeten door dit kleine nail remover pad doosje met een -RAWR- panterprintje aan de bovenkant.

De nailpads zijn gemaakt door het merk NPW. Meerdere producten uit my little boutique zijn afkomstig van dit merk. Ze zijn gekend voor schattige kleine cadeautjes en maken niet enkel make-up goodies, maar ook speelgoed en bureau-accessoires. Meer vind je op hun website.


De pads dienen om het verwijderen van nagellak makkelijker te maken. Hele dunne pads werden gedrenkt in remover en dan in het potje gedaan. Bovenaan alle pads ligt er een dun filtertje waarvan ik niet meteen wist waarvoor het diende. Ik neem aan dat het een beschermende functie heeft en de pads nat houdt tijdens het openen, want ik merk dat ze snel uitdrogen. De pads bevatten geen aceton.


Leuk is dat de remover een zoete vanille geur afgeeft. Deze is wel wat chemisch, maar ach, het blijft een remover. In één doosje zitten ongeveer 30 pads en het geheel is 6 maanden houdbaar.

NPW nail polish remover pads | €3,00 - Di beauty and care of Lookiss (Leuven)

Vind jij het nodig dat nagelremovers aceton vrij zijn?