zondag 8 juni 2014

Wat vind jij | Platvoetje of hakken?

Comfortabele schoenen naar het werk of eerder hakken? Het kan dat hakken en jij gewoon één zijn en je niet zonder de deur durft uit te gaan. Ben je klein of wil je er vrouwelijk uitzien? Allemaal redenen om je voetjes op te offeren. Nadien kan je ze toch in een voetbadje doen om te 'ontpijnigen'. Dus... platte schoenen of eerder hakken naar het werk?


Eigen: antwoord: 
Voor het werk draag ik altijd comfy schoenen. Ik mag er niet aan denken om hakken te dragen want 1. Ik ben altijd aan het lopen 2. hakken tijdens een turnles zijn not done 3. we een gigantische trap hebben waar je gewoon om vraagt om eraf te vallen als je hakken draagt. 

Jullie antwoord:
A. Ik draag hakken naar het werk.
B. Ik draag platte schoenen naar het werk.
© Laupropos | All rights reserved.