donderdag 10 juli 2014

Dress to impress | Groene zomerjurk

Daisies zien jullie vaak voorbij komen op de site, maar dresses daarentegen. Eigenlijk, wie mij goed kent, weet dat ik vaak jurkjes draag en enorm van bloemen hou. Waarom die niet zo vaak op de site komen, dat is maar de vraag, dus besloot ik maar eens een fashion post te doen zoals ik die vroeger altijd maakte. Het is ontzettend moeilijk voor mij om outfit foto’s te schieten, dus laat ik die wijze maar over aan de mensen die er echt iets van kunnen. Ik toon het liever zo:Mijn favoriete jurkje vond ik per abuis tijdens een outlet in een magazijn. Het passen gebeurde snel en, zoals ik het altijd doe in welke winkel ook, buiten het pashok. Mensen staan dan altijd te kijken hoe ik er enkel sta met een topje en een kort broekje. Maakt niet uit, want zo ben ik er het snelste bij en kon ik ook dit mooie kleedje bemachtigen, waarvan er maar één meer in de rekken hing.

Het jurkje draag ik op warme dagen zonder vestje, maar als het iets koeler is doe ik er graag iets op. Ik hou van simpel, yet bold, dus hou ik het gewoon bij grijs. Ook het armbandje hou ik simpel en ga ik voor mijn armbandje van Pieces dat ik ooit op sans-online kocht.

In schoenen varieer ik altijd, naarmate het weer. Is er regen, dan draag ik dichte hoge schoenen en draag ik half doorzichtige nylonkousen. Is het weer zonnig, dan ga ik voor mijn open schoenen van St. Oliver, dat tevens mijn favoriete schoenen merk is. Om af te werken doe ik er nog een mintgroene ketting op. Deze is iets zwaarder van uitzicht, maar geeft de lichte look de extra stempel.

Heb jij een favoriete jurkje of kledingstuk voor deze zomer?
© Laupropos | All rights reserved.