maandag 14 juli 2014

Het tasje bij een weekendje weg #2

Ik merk dat het zo’n driejaarlijkse gewoonte wordt om mijn ‘ik ga naar mijn vriend en ik neem mee...’- artikel klaar te krijgen. Dus... Ziehier de zomer editie. Ofwel komt mijn vriend een weekendje naar mij ofwel ga ik naar hem en daarvoor heb je natuurlijk spulletjes voor nodig. Zo van die spullen die compact zijn, maar tegelijk ook alles in zich hebben. Scheelt heel wat meegezeul.Het tasje dat ik gebruik is er eentje van Women’s secret. Deze kocht ik in Roeselare in de sale. Het ziet er klein uit, maar er kan best veel in. Zo kan ik toiletgerief, zoals deo, een kam, zalfjes ... erin kwijt en gebruik ik het kleinere zakje voor make-up en hand-lotion.


 Rituals magic touch cherry blossom & rice milk: dit is een mini size die ik met kerst cadeau kreeg. Omdat ik mijn mini’s moet beginnen op gebruiken besloot ik er maar meteen werk van te maken. Intussen ben ik fan geworden van de melkachtige geur en gebruik ik deze met plezier.
 Yves rocher make-up remover: de remover komt natuurlijk niet in dit flesje, want dit flesje kocht ik in de action. Met wat geluk kan je deze bij de reisspullen vinden en ook hier geldt voor mij: hoe minder meezeulen hoe beter.
 Lush eau roma water: een goede cleaners die helaas op raakt. Ik moet dringend eens naar de Lush voor back-ups.
 Yves rocher noix de coco eau de toilette: deze zijn overheerlijk geurende en kleine parfums. Ik kon in de winkel niet kiezen tussen de geurtjes, maar ging toch (weer...) voor de kokosnoot geur.
Balmi lip balm in strawberry: een dupe voor de bekende EOS lippenbalsems, maar deze is net even fijn in gebruik.
 Rituals infinity sweet orange & japanese mint hand lotion: Deze kocht ik ook in de sale, omdat ik een nieuwe lotion nodig had, maar doet zijn werk meer dan goed. Deze hydrateerd de handen exta goed en is een must met personen met extreem droge huid/handen.
 Soap & glory after showering or bathing: dit is een product dat ik een beetje misbruik. Deze moet je achter de douche- of badmomenten gebruiken, maar ik smeer deze altijd onder mijn ogen tegen de droogte. Hij hydrateerd goed en ruikt intussen ook goed. 
 Mylène crème voor droge huid: een dagcrème die zijn werk semi-goed doet bij mij, want extra hydratatie is echt nodig. Daarom smeer ik nog eens extra met die van soap&glory. Toch wil ik deze op gebruiken, want ik heb hem immers gekocht. Heel goedkoop was hij ook niet. Wil je meer weten, dan verwijs ik graag naar dit review.

 Fa deodorant in luxurious moment: normaal gebruik ik altijd de golden star variant van FA. FA is mijn favoriete deo merk en kan aan niets tippen. Deze zorgt ervoor dat ik minder ga zweten en laat een heerlijke geur vrij. 
 Bbcream skin 79 in gold: mijn favoriete manier om pukkeltjes, onzuiverheden of verkleuringen weg te werken. Ik heb van nature een vrij mooie huid (ik hou hout vast...), dus dan verberg ik die huid niet graag. Deze BB cream is net goed genoeg voor mij om op de plekjes te gebruiken waar ik het wel nodig heb en geeft een mooi resultaat.
 Scheermesje: voor mooie en gladde benen tijdens het dragen van jurkjes.
 Tangle teezer: normaal neem ik een 'gewone' kam mee om mijn haar te kammen, maar omdat ik de tangle teezer momenteel aan het testen ben, neem ik deze mee. Hij doet het tot nu toe heel goed, maar ik moet er nog aan wennen.


Voor make-up zal ik het wat korter houden, omdat ik van de meeste van deze producten al een full review heb:
 Essence 3D oogschaduw
 Wenkbrauw potloodje van de HEMA: precies mijn kleur en brengt makkelijk aan
 Elf make-up mist: laat je make-up langer zitten en verfrist heerlijk

Je merkt wel dat er een hele duit past in dit tasje en persoonlijk vind ik dat ik hiermee alles bij het dat ik moet hebben. Natuurlijk neem ik vaak ook extraatjes mee zoals nieuwe paletten, verschillende kleuren blush of een product dat ik op dat moment moet testen. Dan komt dat extraatje niet zo snel in dit tasje terecht, maar dan steek ik dat gewoon in een klein vakje in mijn reisbagage.

Wat neem jij mee voor een weekend weg in het toilettasje?
© Laupropos | All rights reserved.