Een dagje Antwerpen hoef je mij geen twee keer te vragen. Eigenlijk had ik niks nodig en ging ik mee omdat een vriendinnetje hoognodig broeken en schoenen nodig had. Heel bescheiden a la 'Ik moet sparen', maar toch in het achterhoofd om in de Lush binnen te gaan, ging ik mee.Zoals altijd kwam de Lush verkoopster enthousiast achter de toog staan om mijn spulletjes af te rekenen. Altijd grappig van Lush is dat waar je ook gaat, op welk tijdstip ook, ze vrolijk zijn in overdreven mate. Ik ken Lush en weet dat, maar mijn vriendinnetje niet, dus gaf ik maar de schuld aan alle verschillende geurtjes in de winkel ze 'zotjes' maakten. Terwijl ze zelf naar buiten liep en niet keek, profiteerde ik en rook volop aan mijn nieuwe aanwinst. Ik werd er even vrolijk van. 
Heel veel kocht ik niet, want ik weet uit ervaring dat als ik in grote hoeveelheden Lush aankoop, ik deze vergeet te gebruiken. Ik geniet meer van kleine dingen en stelde mij tevreden met een bruisbal brightside, die mij enorm aan mandarijnen doet denken, die het perspectief en optimisme moet verruimen. Verder kocht ik ook nog een kleine fles van mijn all-time favorite cleanser eau roma water. Ik deed eeuwen met een grote fles, dus kocht ik deze keer een kleintje. Helaas blijven de producten van Lush niet lang goed, dus is het beter om producten degelijk op te gebruiken (en er zoals ik geen eeuwen over te doen). 
Mijzelf verwennen met deze producten, dat zal geen probleem zijn. Mijn bruisbal gaat straks al mee in bad voor een eerste test. Jullie hebben geen idee hoe hard ik daar naar uitkijk, want jezelf verwennen is gewoon heerlijk.

Hoe verwennen jullie je?