zondag 6 juli 2014

Persberichten 003# - Juli 2014 | Nivea / Kneipp / ELF / Labello / Lush / Eucerin


 Nivea
 Nivea brengt een pocket size zonnemelk uit die handig in de handtas past. Deze biedt bescherming tegen UVA/UVB en zorgt ook voor extra hydratatie. 
 Ook een verfrissende after sun lotion die onder de douche kan gebruikt worden zal deze zomer niet misstaan. Breng dit product aan NA het aanbrengen van de douchegel. Bij contact met water veranderen de oliën in de lotion naar een lichte, niet-leverige, onzichtbare laag op de huid. 

Eyes lips face

Kneipp
Voor korte ontspannende massage tussendoor kan je nu de kneipp massagemilk  met vijgenmelkarganolie gebruiken. Ideaal voor een massage van de nek, armen, handen, benen, voeten of onderrug. Een goed geurende formule die intense verzorging biedt en geen olielaagje achterlaat. Deze is vanaf juli 2014 te koop bij vaste Kneipp verkooppunten. Inhoud 150ml. Richtprijs €8,49. Eucerin
Eucerin breidt haar gamma uit:
 Even brighter pigmentverminderde spot corrector: vermindert de aanmaak van melanine en egaliseert de vlekken aan het oppervlak. Deze focust zich op elke hyperpigmentatievlek en brengt nauwkeurig aan. Kan onder een dagcrème of zonnebeschermer aangebracht worden.
 Even brighter nachtcrème: egaliseert de teint op het huidoppervlak tijdens de nacht.

Labello / Nivea
Naast de sticks komen er nu ronde doosjes in een vintage tintje uit door Labello. Ze bevatten amandelolie die de huid kalmeert, karéboter om de celaanmaak te stimuleren en Hydra IQ om te hydrateren. Hiermee wil Labello terug gaan naar zijn roots, want de eerste van hun lipproducten waren in 1909 verpakt in tinnen doosjes. Richtprijs: €3,99

LUSH
Ik ben een serieuze trein achter, maar ook Lush heeft nieuwe producten voor de zomer klaar staan. Zo zijn er scheer-, haar- voet ... producten. Deze vegan producten zijn gemaakt zonder dierproeven.

 Zest hair gelly: geef je haar een boost (sinaasappel geur) - €19,00
 Granny takes a dip bath bom (citrusgeur) - €5,65
 African paradise body conditioner: vol afrikaanse oliën, boters en fruit - €32,95  (230gr)
 D'fluff scheerzeep (aardbeienscheercrème met kokosolie, golden syrup en ahorn) - €9,95 (70gr)
 Magnificent zeep (mangozeep met frisse olie van citroen, mandarijn en oranjebloesem) - €6,85 (100gr)
 Parsley porridge zeep (tea tree, peterselie en grapefruit) - €6,85 (100gr)

© Laupropos | All rights reserved.