dinsdag 29 juli 2014

Sunday frulsels | Disney sleutelhangers + verkoop!

Zondag is een rustdag, maar ook een dag om alle frutsels uit te proberen waar er vooraf amper tijd voor was. Ik heb nog vakantie, dus heb ik het privilege om van elke dag een zondag te maken. Dingen die niet zo belangrijk, maar toch tof voor mij waren, zette ik aan de kant. Tot mijn mooie sleutelhangertje kapot ging en ik een reden had om aan een project te beginnen, namelijk een Disney sleutelhanger. 
Eén sleutelhangertje maken neemt best wat tijd in beslag. Eerst wilde ik weten welk personage ik wilde maken. Daarna schetste ik het geheel, knipte het juiste aantal stof uit en kon daarna pas naaien. Dat werk was geen probleem, want ik doe het graag. Het resultaat is een kawaii-achtig zeemeerminnetje die we allemaal wel kennen uit de film de kleine zeemeermin.

Ik zorgde ook voor enkele details. Zo staat het haar los van het lichaam en hangt het enkel vast aan het hoofd. Dat is meer werk, maar ziet er stiekem wel beter uit.


Nu heb ik een belangrjike vraag naar jullie toe. Ik plaatste deze vraag al op instagram, de meesten waren erg enthousiast, maar omdat niet iedereen mij op instagram volgt stel ik de vraag nog eens opnieuw: Ik ben van plan meer sleutelhangers te maken en deze misschien te verkopen. Wat vinden jullie daarvan en van welke personages moeten er poppetjes ontstaan? Dank je wel voor de hulp!

Edit: deze verkoop ik momenteel. Klik op de foto voor meer info!
© Laupropos | All rights reserved.