Dagelijks een volledige make-up look met alles erop en eraan, daar heeft niemand toch tijd voor. Zelfs op feestjes of afspraakjes neem ik niet altijd de tijd en al mijn make-up erbij om de klus te klaren. Laat ons zeggen dat de goesting soms ontbreekt.Goed, mijn kaptafeltje met de nodige spullen ligt er toch nog vol bij: een balmbini palet, twee kwasten, een concealer, mascara, wenkbrauwcrème, primer en lipstick. Dit alles kon ik bij elkaar grabbelen in luttele seconden.


Eerst primer, de rest komt later. Of het nu voor een snelle look  of full-face gaat, primer is een must. Je weet namelijk nooit hoe lang de make-up er op gaat zitten en als deze al een uurtje na aanbrengen in de crease gaat schiften is er niets moois meer aan. Daarna breng ik met een dikke blendingkwast de highighter kleur in het balmbini palet aan op het ooglid en het wenkbrauwbot. Ik gebruik meteen een blendingkwast omdat het blenden dan vanzelf gebeurt en er achteraf nog weinig geblend moet worden. Daarna ga ik met de goudbruine kleur uit het palet in mijn arcadeboog en blend deze goed in om diepte te creëren. Met de diepzwarte linerkleur en een fijn kwastje trek ik een lijntje tegen de wimperrand. Deze manier van lijntjes trekken is veel makkelijker dan bijvoorbeeld een gelliner of stift, dus gaat veel sneller. Het effect is ook een stuk natuurlijk.


Blush skippen we, want daar hebben we geen tijd voor. Mocht je toch nog een kleurtje op de wangen willen mag je licht knijpen (zonder jezelf pijn te doen!) in je wangen. Op die manier geeft moeder je natuur een lief blosje. Wenkbrauwen bijvullen is dan wel weer een must, want die maakt moeder natuur niet vanzelf donkerder. Persoonlijk vind ik een wenkbrauw crème daarvoor het fijnst werken. Afwerken doen we met een lichte lipstick (niet eentje waarvoor je een lipliner nodig hebt) en vol overgave kunt smeren. Die gooien we meteen onze tas in, voor het geval we later nog eens moeten bijstiften.


Auto binnen en wegwezen naar de afspraak! Onderweg kom je misschien iets lekkers tegen en nu heb je wel de tijd om daarvan te profiteren. Want alle tijd die je anders nodig had voor je make-up heb je nu opgespaard voor iets anders leuk! Oh yea~

Hoe ziet jouw 'ain't nobody got time for THAT'-routine er uit?