maandag 4 augustus 2014

Inglot producten - By Nikita

Door de opening van de Inglot store in Hasselt heb ik een aantal producten voor jullie om te zien. Ik heb toen een foundation en een palet gekocht + tijdens de opening kreeg je ook een cadeautje bovenop de aankopen. Bijvoorbeeld: nagellak en losse oogschaduwpoeder. Ik begin bij het palet. Ik kon niet wachten om eentje te kopen omdat Inglot gebruik maakt van het freedom systeem. Je koopt een palet en bepaalt zelf de grootte hiervan, er zijn genoeg soorten om uit te kiezen. Ik heb nu eentje met 4 kleuren genomen, ik vond dit wel voldoende (aangezien ik al zoveel oogschaduw heb!). Je kiest dan kleuren uit die je nadien zelf in je palet invoegt. Is een kleur op koop je gewoon een andere kleur en vervang je deze ! 


Ik hou heel veel van nude tinten en koop dan ook zelden paletten met felle kleuren aangezien ik deze nooit gebruik. Het voordeel van zelf samen te stellen is dat je enkel kleuren neemt die je zelf wilt en nooit een ongebruikte kleur zal hebben in het palet. Het zijn echt wel stevige doosjes, maar ze kosten ook veel. De precieze prijs weet ik nooit, varieert ook van de grootte, maar ze zijn vrij duur. De kleuren daarentegen vallen heel goed mee, je betaalt 7 euro per oogschaduwkleur. Vind de correcte prijzen hier.


De pigmentatie is ook geweldig! Je ziet dat ik een lichte matte kleur genomen heb een shimmery lichte kleur en een donkere matte kleur. Ik kan nog één kleur bijnemen in mijn palet, maar dat moet ik nog gaan halen, maar vond het zo moeilijk kiezen tussen al dat moois.

Ik heb ook een foundation gekocht van Inglot. Er zijn in de winkel altijd verkoopsters aanwezig die kunnen helpen en hierdoor heb ik de perfecte kleur foundation gekozen. Voor de foundation betaalde ik 16 euro. Ik ben er fan van want: je voelt hem niet zitten, hij voel heel licht aan brengt ook fijn aan en is zuinig in gebruik MITS je oppast bij het openen. Voor het maken van de swatch opende ik de tube en je ziet op mijn hand wat eruit gelopen kwam... Echt zonde voor zo een dure foundation, dus de verpakking mochten ze wel kwalitatiever maken.


Ik kreeg dan de loosy eyeshadow nummer 62 cadeau. Dat is een los oogschaduwpoeder in een zilveren kleur. Deze is echt enorm gepigmenteerd + ze hebben hem in alle kleuren van de regenboog. Ideaal voor make-up liefhebbers die ook eens een gedurfdere look willen maken.


Als laatste was er nog een nagellak bij in het zakje. De lakjes hebben enkel een nummer en deze is nummer 891. Het is een heel donkergrijze lak met veel shimmer erin en eigenlijk een ideale aanvullen op het losse oogschaduwpoeder. Maar daarvan ben ik niet zo een fan, de lak was zeer loperig en pas naar 3 laagjes dekkend. Omdat de lak zo loperig was kon ik hem niet mooi egaal lakken, dan lak ik liever met de lakjes van Catrice. Hij had een normale droogtijd voor een nagellak. Spijtig van de kwaliteit want het is wel een leuke kleur...Ben jij al langs Inlgot Hasselt geweest?
© Laupropos | All rights reserved.