vrijdag 29 augustus 2014

Nikita's 5 favoriete zomerlakken

Ken je gastblogster Nikita al?
Tijdens de zomerse temperaturen grijp ik meer naar de zomerlakken in mijn stash. Meer genieten van de glitters of speciale effecten van lakjes is altijd leuk. Speciaal voor jullie heb ik die top 5 lakken van afgelopen zomer erbij gehaald!
Zoals je ziet allemaal verschillende lakken. Ik vond het wel moeilijk om er 5 uit te kiezen, maar 1 ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal een speciale finish.


Golden rose 118
Als eerste de holografische lak van Golden Rose. Deze lak heeft geen naam, maar nummer 118. Ik gebruik hem graag, holografisch vind ik hem niet zo sterk, je vind andere lakken waar het holografisch effect echt veel groter is, maar met zoveel leuke glitters is het al een festijn om naar te kijken.


Sinful Colors in Pinky glitter
Dan volgt de glitterlak van Sinful Colors, deze zachtroze glitterlak is een grote favoriet van mij! Ook in de winter is hij stiekem favoriet. Hij is vrij subtiel, maar toch leuk opvallend door de glitters, deze vallen natuurlijk extra hard op in de zon. Deze lak heeft de bijpassende naam Pinky Glitter


Polish alcoholic in Supernovae
Dan volgt een iets donkerder lakje. Heel fijne structuur en droogt fijn. Je moet wel goed schudden als hij even stilgestaan heeft zonder gebruikt te zijn. Ook in de zomer zal ik af en toe een donkerdere lak dragen, maar je zal zien dat het bij deze lak op de nagels vrij goed meevalt. Ik hou niet echt van paarse lakken, maar deze vind ik wel prachtig.


Miss sporty metal flip
Dan volgt een metal flip lakje van Miss sporty waarvan ik geen naam of nummer vond. Ik vind dit ook een leuk duochrome effect. Je ziet het in het flesje, het is een pareltje om naar te kijken. Op je vingers is het iets minder, maar toch ook een leuk effect zeker in de zon, maar duochrome effect is gewoon heel erg moeilijk om op foto's vastgelegd te krijgen, sorry


Catrice in The effectmaker
Last but not least is een duochrome lakje van Catrice genaamd The effectmaker. Dit is een heel subtiel lakje, maar draag hem graag. Ik hou ook van nude lakjes die niet te hard opvallen en daarvoor is dit lakje perfect!


Wat waren jullie favoriete zomerlakken?
© Laupropos | All rights reserved.