zondag 17 augustus 2014

Persberichten 005# - Augustus 2014 | We can dance | ORLY | Sir Richard | Sara Gies | Only You | BE creative | Kneipp | Yves Rocher


Yves Rocher
Een nieuw parfum van Yves rocher heeft een sensuele uitstraling. Hoofdingrediënten zijn: damascusroos, guajkbomen en benzoë. Ontworpen door Domitille Bertier.


Sara Gies
Sara Gies bestaat tien jaar, dus daarom worden er unieke stukken heruitgebracht. Kenmerkend voor alle juwelen is dat bolletjes steeds terug keren. Zondag 23 november 2014 (van 11u tot 18u) is de winkel speciaal open en worden de bezoekers op een attentie getrakteerd. Steenhouwersvest 24 - 2000 Antwerpen


Kapperszaak Sir Richard
Geschreven door pers, bron Tosca pr
Ernest Hemingway, Humphrey Bogart, Audrey Hepburn … Moesten deze stijliconen vandaag in Antwerpen wonen, je zou hen ongetwijfeld tegen het lijf lopen in de gloednieuwe kapperszaak Sir Richard van Steven Richard en Sigi Roels. De twee hairdesigners verruilden zopas hun vroegere zaak – het bekende WashKappers in de Edward Pecherstraat op het Zuid – voor een prachtig pand op de Britselei. Het nieuwe salon ligt op een boogscheut van de Nationale Bank en het oude justitiepaleis. Toeval? Allicht wel, maar het statige karakter van Sir Richard sluit naadloos aan bij de grandeur van deze monumentale gebouwen. 

Een voorsmaakje: In beide knipruimtes staan slechts twee stoelen. Een bewuste keuze, omdat persoonlijk contact primeert. De stoelen zijn bekleed met koeienvel – een zalig gevoel! – en staan vast in de vloer. Tafeltjes met materiaal of een eventuele wastafel worden tot bij de stoel gereden. Kijken we eerst naar het interieur van de barbershop. De overwegend zwarte kleur, de houten meubelen – naar een eigen ontwerp van Steven – en de hertenkop aan de wand geven het interieur een stoer en mannelijk karakter. De verzorgingsproducten staan netjes opgeborgen in de kasten en worden na gebruik onmiddellijk teruggezet. Degelijk vakmanschap is het overheersende gevoel en krijgt een extra cachet door de lange zwarte schorten van de kappers. Wil je praten met de barbier, fijn. Geniet je liever in stilte, ook goed.ORLY
Beelden van de Smokey Fall collectie met zes nieuwe nagellakkleuren. Adviesprijs: €12,95 p.st.WE CAN DANCE
Ik schreef er nog niets over, maar vorig weekend (9/10-8-2014) was het We can dance festival in Zeebrugge. Maar liefst 8000 bezoekers waren er aanwezig. Het thema van het weekend was het oude Egypte & Memphis stijl. Je kan er lekker eten bij de verschillende tentjes, genieten van de muziek en je laten opmaken door M.A.C. (met onderstaande facechart in gebruik) Volgend jaar is er opnieuw een editie!
BE creative

 Herfstcollectie:
OGEN: Mystery quad €17,95 - Eyeshadow (azuurblauw) €9;95
LIPPEN: Brilliant shine lipstick 004 Bliss! €12;95 - Licious lips intense gloss 005 Lovely €12,95
NAGELS: Nail laquer 026 Karma €8,95 - Nail laquer 027 Dandy €8,95

 Nieuwe producten: Brush cleanser (€6,95 p.st.) - Perfect brows kit (€13;95 p.st.) - Khôl Kajal (€9,95 p.st.)


ONLY YOU
Only You ontwikkelde Nail art tools. Elfi de Bruyn koos er alvast haar favorieten uit:

*Nail art pen €5,95 Elfi De Bruyn: "Van bloemetjes tot hartjes en zelfs schattige snorren: met een Nail Art pen en een goede basis creëer je zelf met een aantal stippen iets leuks."
*Dotting tools €3,95 Elfi De Bruyn: "Dots zijn de basis voor een goede nail art. Van het betere stippenwerk tot een lief beertje. Alles is mogelijk dus wees creatief en experimenteer er op los!"
*Nail art brush €3,95 Elfi De Bruyn: "Echte nail artiesten werken kleine details uit met een fijn penseeltje. Zelf gebruik ik altijd een penseel om na mijn ontwerp de randjes mee proper te maken. Toch even gemist? Geen gezucht meer want met wat remover en een penseeltje heb je dit klusje zo geklaard. Handig toch?"
*3D stickers €1,95 Naast nail-art ook nail care: dryer €4,95 - Gel like top coat €4,95 - BB nail €4,95 - cuticle oil €4,95 - Nail hardener €4,95 - Bright top coat €4,95

 Only you brengt herfstkleuren op de markt. Na de flashy zomertinten zijn er warme kleurschakeringen met namen die allemaal bekend in de oren klinken. Adviesprijs: 4,95 p.st.
From dusk till dawn -Selfie - Calm after the storm - Break the habit - Addicted to You


Kneipp douche foams
Er komen nieuwe douchefoams van Kneipp met patchouli en vijgenmelk-arganolie op de markt. Deze zijn romig en moeten ontspannend werken. Verder kan je ze ook voor het scheren gebruiken. Eén flacon van 200ml is genoeg voor veertig douchemomenten. Bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen en minerale oliën. Adviesprijs: €6,99 (200ml)
© Laupropos | All rights reserved.