zondag 31 augustus 2014

Sunday frutsels + Creatieve Action shoplog

En toen was het weer tijd om zondags te frustselen! Ik ben nog steeds in mijn vilt periode, dus moet mijn knutselstash wat aangepast worden. Ik zorgde voor wat meer overzicht en gepaste spullen om mijn creaties in op te bergen. Action is daar een geweldig goede winkel voor. Je kan er een grote variatie spullen vinden en kan van alles uit proberen zonder te veel uit te geven.Het oog wil ook wat en persoonlijk vind ik dat als je iets maakt je het ook moet verpakken. Altijd leuk om iets in verpakte vorm te krijgen, dus kocht ik wat kant bij. Die doe ik dan rond de zakjes voor wat extra flair. Tegelijk kocht ik enkele glazen potten waar ik ooit zoethout of ouderwets snoep in wil doen. Misschien nog wat vroeg om dingen te kopen voor de uitzet, maar hé, als je er op botst en het is een aardig prijsje, dan mag je dat niet laten liggen. Intussen kunnen ze nu goed dienen om DIY spullen in op te bergen. Haken wil ik ooit leren, maar het haaktouw dient nu voor mijn viltspulletjes. 

En natuurlijk de zakjes die ik gebruik. Ik vond deze opbergers voor wenskaarten, maar natuurlijk zag ik er iets anders in. Deze zijn echt perfect en zien er een stuk meer pro uit dan wat ik eerst had. Mensen die al een poppetje bij mij bestelden weten dat ik eerst een groot plastic zakje gebruikte met zijdepapier erin. Dat is nu even anders. En als laatste: DIY zonder geurkaarsjes = onmogelijk.

Waar koop jij knutselspullen mocht je into DIY zijn?
© Laupropos | All rights reserved.