donderdag 28 augustus 2014

Thursday top 5 | Blushes

De favoriete lipsticks konden jullie twee weekjes geleden al zien, dus deze week gaat over iets helemaal anders: blushes. Blushes moeten wel mijn favoriete make-upje zijn, want ik heb er het meeste van. Bepaalde verpakkingen zijn zo mooi en ook voor limited editions van Catrice en Essence ben ik een sucker. Vooral peachy tinten staan mij aan, maar dat zie je wel als je verder leest! 


Wat bij mij belangrijk is bij blushes is dat ze gepigmenteerd zijn. Ook als je veel rouge gebruikt kan je dan nog afbouwen door te blenden. De collectie bestaat vooral uit poedersoorten, maar één cream blush haalde toch de top vijf.

MUA dolly - Me&My ice cream - The balm fratboy - Sleek pixie pink - Phycicians formula happy booster

 MUA Dolly - Een licht natuurlijke tint die een natuurlijke blos naar boven brengt. Deze mag dan wel super budget zijn, toch is hij heel gepigmenteerd. Aanwezig, maar toch subtiel, net zoals ik het wil. Deze kocht ik in superdrug, Londen.
 Me&my ice cream blush - Een goed gepigmenteerde oranje/peachy blush. Deze is fijn in gebruik en kan je zowel met een kwast als met de vingertoppen licht aanbrengen. Deze voelt fijner aan op warme dagen. Helaas is deze niet meer te koop.
 the Balm Fratboy blush - the Balm als mijn lievelingsmerk zijnde, verdient op veel manieren een plaats tussen de toppers. Vooral de blushes en de oogschaduw maakt mij warm, dus toen ik in Lookiss Leuven shopte, en deze blush zag, besloot ik hem maar te kopen. Ik had lang genoeg getwijfeld. Sinds het lookiss bezoek zit deze standaard in mijn make-up bakje. Deze is subtiel, goed gepigmenteerd en zit enorm mooi.
 Sleek pixie pink blush - Een felroze kleur staat allesbehalve overdreven, als je weet hoe je ermee aan de slag moet. Roze kleuren zorgen voor een natuurlijke en jeugdige blos, dus wanneer je deze subtiel aanbrengt op de appeltjes van de wangen komt deze prachtig uit. Deze kocht ik in een online shop.
 Phycicians formula happy booster - De laatste nieuwe aanwinst (blush dan toch, oeps!) is er eentje van Phycicians formula. Deze kan je enkel online of in Lookiss België kopen. Deze neigt iets meer naar de roze kant, maar dat geef niet. We love pink! 

Welke blushes staan in jouw top vijf?
© Laupropos | All rights reserved.