woensdag 27 augustus 2014

Zomer handtassen collectie

Handtassen, dat is toch iets waar je er nooit genoeg van kunt hebben. Je kan er alle kanten mee op: felgekleurd, naturel, vintage, modern, duur, goedkoop ... en mogelijk heb je al van al deze onderdelen eentje in huis. Kwestie dat het bij onze garderobe en humeur past. Zelf heb ik drie handtassen waarmee ik de hele zomer door kom.
Deze felgekleurde mint-tas kocht ik tijdens een mintperiode, die ik eigenlijk nog niet verleerd ben. Deze tas fleurt een saaie outfit meteen op en maakt de boel vrolijk. Hij is ook best groot, waardoor er veel in past. Hierdoor raak ik wel af en toe iets kwijt en moet ik bijvoorbeeld heel lang rommelen in de tas om dan nog te laat mijn gsm te beantwoorden. Een handig ebay organiser tasje hielp mij, maar toch, dit blijft een grote tas.


Heel toevallig botste ik op dit vintage exemplaar tijdens mijn zoveelste shoppingmoment voor speelgoed voor mijn klas. Eigenlijk was ik al heel lang op zoek naar een soortgelijke tas, maar het is pas als je de zoektocht staakt, dat je het effectief vindt. Deze tas bestaat uit verschillende kleuren leer, wat ervoor zorgt dat ik het met veel kan combineren. Ook zitten er veel vakjes in, wat het organiseren makkelijker maakt.


Het laatste en kleinste tasje neem ik enkel en alleen mij bij snelle uitjes of avondjes stappen. Op die momenten heb ik niet meer nodig dan mijn pas, wat geld, gsm en zakdoekjes. H&M biedt in de SALE heel wat leuke tasjes aan en tijdens die SALE kon ik het tasje oppikken. Er zit een lange riem aan die ik dan makkelijk kan dragen.

Wat is jouw lievelingstasje voor deze zomer?
© Laupropos | All rights reserved.