Afgelopen zaterdag was er een creatief hobbysalon in Hasselt. Daar wilde ik al een hele tijd naartoe en nu ik toevallig toch in Hasselt was, moest ik wel gaan. Heel veel heb ik niet gekocht, maar wat ik kocht maakt mij ontzettend blij.
Cute hé? Ik kocht wat bedeltjes waarmee ik armbandjes wil maken. Zo ben ik van plan om met de mintkleurige bolletjes een armband te maken. Ook het fimobolletje wil ik graag in een armbandje verwerken. Dan natuurlijk de super zoete cabochons die je normaal op je telefoon kunt plakken, maar ik zag er iets helemaal anders in, dus wish me luck! Wat ik precies gemaakt heb laat ik jullie natuurlijk nog zien. De toon werd alvast op het salon gezet, waardoor ik nog meer van deze bedels wil aanschaffen. Have a happy sunday!

Wat zou jij met deze spulletjes knutselen?