Er zijn zo van die outfits die je eigenlijk elke dag wil aantrekken. Helaas kan dat niet elke dag, ze moeten immers gewassen worden. Deze outfit is er zo eentje waarbij ik bordeaux, grijs en wit met elkaar combineer. Lekker casual, lekker makkelijk, how I like it!
Twee bovenstukjes met een simpel topje van Talking french. Vooral de steentjes zorgen voor de extra toch. Hierdoor kan ik wel geen statement ketting dragen, maar verder zie je dat ik dat op los. Boven het topje trek ik een witte trui met een bloemenpatroon. Deze is afkomstig van Rougerouge. Er onder draag ik een kort rokje met witte fijne bolletje van H&M. Heel soms draag ik een 5 euro rokje uit H&M, ook in een bordeaux kleur.
Schoenen wissel ik heel vaak. Normaal draag ik mijn zwarte ballerina's, maar vandaag had ik meer zin in een vintage-achtige schoen van het merk Poccolinos. Mocht ik mijn haar in een staart willen, dan gebruik ik een elastiek van H&M, die momenteel nog te koop is. Het voorgaande kettingprobleem los ik op door een heel fijn kettinkje aan te doen met een madeliefje. Zo komen bloemen niet enkel voor op mijn trui, maar ook rond de nek.Welke kleuren combineer jij vaak met elkaar?