In een eerder artikel vertelde ik dat ik een kleine shoplog voor julie klaar had. Niet gelogen, want ik stapte met drie nieuwe lakjes uit de deur. Eigenlijk had ik er meer op het oog, maar wilde bescheiden doen.De nagellakjes worden super leuk verpakt in flashy roze zijdepapier. Lekker opvallend door de stad lopen met een smile van hier tot daar, gewoon omdat je weet dat je nieuwe nagelspullen hebt. You know... girly things. Vooral de neon glitters vielen persoonlijk op in het assortiment, want ik had nog nooit zo'n lakje gezien.

G11-2  -  G11-13  -  G1-3

Het is goed om deze lakjes met dunne laagjes op te bouwen. Een te dikke laag zorgt voor een niet net resultaat. Als je dunne laagjes aanbrengt is twee laagjes in principe voldoende. De nagels schijnen er dan niet meer door en het effect is heel mooi. Bij het afdoen van de nagellak kunnen de confetti's wel blijven zitten. Het is goed om de nagels dan te soaken en er niet hard af te boenen. De nagels willen we niet stukmaken, hé.

De glitters in de lakjes doen aan confetti denken. Heel wat neon kleuren zoals: roze, geel, groen, blauw, oranje ... kan ik erin vinden.Zeer tevreden ben ik met deze lakjes en wil er stiekem meer halen. Ook hun prijs valt hartstikke goed mee. Het merk biedt nog meer soorten lakjes zoals glitters, chunky gliters, mat, glanzend enzovoort. Heel fijn om te gebruiken bij bijvoorbeeld nail-arts.

Yes love | Byttebier Kortrijk - €2,95 p.st.

Glitters, pastel, mat, glanzend...? Welke nagellak past het best bij jou?