Op zoek naar een leuke verrassing voor iemand (of gewoon lekker voor jezelf), dan kan ik misschien helpen. Intussen komen de feestdagen er stilletjes aan en we kunnen niet vroeg genoeg zijn met het bedenken van originele cadeautjes. Via yoursurprise.be mocht ik een mok personaliseren. Heel enthousiast begon ik eraan. Intussen staat de mok al naast mij en kan ik er chocomelk van sippen tijdens het typen van dit artikel.De webshop biedt heel wat meer dan enkel mokken. Een greep uit het assortiment: een badjas met je naam op, een ansichtkaart met je naam op, chocolade met je foto op, een fles wijn met een eigen foto, een boterhamdoos met eigen tekst ... Er zijn dus heel wat producten die een eigen toets kunnen krijgen. Dat maakt het product net zo leuk om te krijgen of om te geven, want niemand anders ter wereld heeft dezelfde.

Personaliseren
Het personaliseren verloopt heel makkelijk. Let wel op: er is een verschil tussen yoursurprise.be en yoursurprise.nl. Het is goed om te bestellen en te personaliseren op de site van het land waar je woont, vooral voor de verzendingskosten. Er zijn heel wat printjes waaruit je kan kiezen en het duurde even voor ik eentje gekozen had. Mocht ik maar keuze hebben tussen drie patronen zou het veel sneller gaan, maar een ruime keuze hebben is nog beter natuurlijk. Ik koos voor een lieve meisjesachtige roze mok met hartjes en een foto in het midden van mij en mijn vriendje. Natuurlijk zijn er nog heel wat andere soorten mokken met handvatten als hartjes, mokken die verkleuren door de hitte, enzovoort. Ik koos voor de simpele witte mok.

Bestellen
Op de site kan je betalen met ideal, mastercard, visa, paypal of overboeking. Bij de prijs van de mok komen ook verzendingskosten die je ziet bij het afrekenen. Eerst krijg je een bevestiging van de order en na betaling krijg je al snel nog een bevestiging dat het product verzonden is. Daarna mag je kamperen naast de brievenbus -Ah ja, want je kijkt uit naar je gepersonaliseerde aankoop!- De verzending neemt 1-3 dagen tijd in beslag. Na twee dagen lag mijn exemplaar al in de bus.
Verpakking
Het product werd geleverd in een vrolijke doos. Een 'wat leuk' flyer met extra info over andere producten op de site en korting voor de volgende aankoop lag bovenaan. Het viel op dat de mok goed vastzat in het karton, maar nog steeds een vrolijke lay-out had. Het product is heel goed aangekomen. In de doos zat geen factuur, maar na de info op de site te lezen zag ik dat deze kan bekomen worden door de factuur op de account af te drukken. Moest je hem nodig hebben, vind je hem daar (en in je mailbox van tijdens de bevestiging).

Product
Het eerste wat opviel aan de mok was de glans en de levendige kleuren. Ik had een roze mok besteld met een eigen foto en dat was wat ik kreeg. De mok voelde ook heel glad en dik aan, waardoor ik wist dat dit een kwalitatief product was. Twee lachende gezichtjes op de mok die even blij zijn als ik toen ik de mok bekeek. Een heel leuk extraatje aan de mok is dat er een kaartje aan hangt met de woorden: "Veel plezier met dit cadeau!". Het kaartje werd vastgemaakt met een elastiek, wat niet bijzonder lijkt, maar mocht het met tape gedaan zijn heel wat minder leuk zou zijn door lijmresten. Het idee van het elastiekje en het kaartje is top!
TIP:  Mocht je dit product bestellen om cadeau te doen kan je de mok in de verpakking laten en zo inpakken met cadeaupapier. Het geheel zit stevig weg, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Natuurlijk kan je altijd eens piepen of het product is wat je wilde. Je kan het product ook rechtstreeks naar de gelukkige sturen, maar dan weet die wel niet van wie het cadeau precies komt. De website biedt ook cadeaukaartjes aan waar je dan je naam kunt invullen.


Valt het op dat ik heel blij ben met mijn nieuwe surprise? Nu kan ik heerlijke chocomelk met marshmallows drinken en tegelijk naar mijn lievelingsfoto van ons twee kijken. Lekker melig, but i love it!

 Mok / Wit - http://www.yoursurprise.be/ | €11,95 (+verzendingskost)

Zou jij dit gepersonaliseerde cadeautje aan iemand willen geven?