maandag 27 oktober 2014

Dark Purple look | Fototorial

Ik ben de geest van Halloween. En ik laat je deze keer GEEN vreselijke dingen zien, maar een easy peasy donkere, paarse look om het begin van de herfstvakantie goed in te zetten.Stap 1: We beginnen meteen met de ogen, omdat de oogschaduw zo intens is, is de kans op fallout te groot. Foundation doen we achteraf. Neem eerst een primer voor de ogen. Zelf gebruik ik een oogschaduw stick van Rimmel in een diep paarse kleur.

Stap 2: Daarover zet ik een paarse oogschaduw zodat het goed blijft zitten. Een ander woord hiervoor is 'setten'. If it fits, it sits!

Stap 3: De kleur in de arcadeboog zet ik aan met een kwast van Essence. Deze is vrij fluffy en zet de oranje-roest-achtige kleur aan zoals gewenst. Goed blenden is de boodschap, maar niet overblenden, want anders verlies je de kleur. Teveel blenden veegt de kleur weg.

Stap 4: Neem weer de paarse kleur erbij en breng deze aan op de onderste wimperrand. Je kan kiezen of je deze laat lopen vanaf de ooghoek of vanaf het midden. Zelf begon ik bij het midden en vervaagde lichtjes naar buiten toe.

Stap 5: Nu kan je ook nog een gewenste highlighter aanbrengen op het wenkbrauwbot. Zelf heb ik dat gewoon achterwege gelaten.


Stap 6: Fallout is makkelijker weg te vegen met een vochtig doekje als er nog geen foundation aangebracht is. Nu kan foundation, concealer en mogelijk poeder komen. Wenkbrauwen bijtekenen of wat bijkleuren mag nu ook.

Stap 7: Eyeliner op de waterlijn maakt de look af. Breng geen eyeliner aan op het ooglid zelf.

Stap 8: Deze donkere look maakt de lippen doods en pigmentloos. Wat lippenbalsem en een roze 'my lips but better' kleurtje brengt daar verandering in. Een glossje staat ook niet mis.


Stap 9: Wat roze blush en highlighter op de jeukbeenderen brengt het gezicht helemaal tot leven. Vergeet deze stap niet, want nog steeds mist het geheel wat leven. Misschien valt de meeste aandacht wel op de ogen, maar ook de lippen, wangen en lichtpunten verdienen wat aandacht. Natuurlijk hou je deze beter zo licht en naturel mogelijk.

Done!
© Laupropos | All rights reserved.