Het concept van de deautybox kennen de meesten van jullie misschien wel. Het is een box waar een maandelijks of jaarlijks abonnement bij past. Het is altijd een verrassing wat er in de box zal zitten, maar er wordt wel beloofd dat er meer van waarde in zit dan je uiteindelijk voor betaalt. Ik kreeg een box in handen waarvan ik dacht dat hij bij een bepaalde maand toehoorde, maar ik vond nergens een box met deze inhoud. Mogelijk is dit een speciaal samengesteld pakket om voor te stellen aan de pers.


De box komt aan in een kartonnen doos en daarin zit dan de Deautybox. Het oogt heel luxueus en er zitten toffe extra toetsen aan. Zo zit er bijvoorbeeld een leuke quote binnenin, zitten de producten in zijdepapier met een leuk strikje, liggen alle producten in frutseltjes. Elke maand krijgt de box een make-over volgens thema of seizoen.


Elke maand zitten er andere producten in de box. Voor de maand oktober waren er zes stuks van verschillende merken: Garancia PARIS, Laboratoires Klorane, Kératase, Plate system, Eeau des missions cologne en T. LeClerc.

Klorane - Dry shampoo met havermelk (staal) - Plante System: hydraterende crème (full size) - Garancia – Pschitt Magique – 15ml (staal)

Kérastase – Nectar Thermique – 50ml (staal) - Eau des Missions ‘botanical’ – 30ml (staal) - T. LeClerc: Blush (full size)De producten die in de box zaten konden mij allemaal wel bekoren. Van sommigen had ik nog nooit gehoord, dus het is altijd fijn om nieuwe merken en producten te leren kennen. Wel een nadeel is dat je vooraf nooit weet welk product je gaat krijgen, dus misschien is de ene box een meevaller en de volgende box een echte tegenvaller. Mocht je daar geen probleem mee hebben, dan is dit een leuk maandelijks cadeau voor jezelf.

€16,95 per maand (Maandelijks kan je de box meteen stopzetten.)
€50,85 voor drie maanden
€185,00 per jaar. 

Heb jij momenteel ergens een abonnement lopen bij een box? Zoja, welke?