Een product dat zo goedkoop is dat je er niet veel van verwacht? Zo weet je dat een eerste kennismaking niet de volledige uitkomst moet bepalen. Zo zocht ik al heel lang naar een buffer vijl en heel toevallig vond ik er eentje in het my little boutique rek, helemaal in een hoekje verstopt. Ik besloot het maar te wagen, want voor de luttele twee euro die ik ervoor moest neertellen kon ik geen misstap doen.
De vijl bestaat uit vier stukken die je stap voor stap moet volgen: vijlen, buffen, polijsten en glans. Deze stapjes staan beschreven op het materiaal, maar kunnen eraf slijten. Wees dus voorzichtig. De buffer is ook handig om mee te nemen en past makkelijk in de handtas.Het hele proces neemt ongeveer 10 minuutjes in beslag voor de nagels, maar het resultaat mag er best zijn. De olie van de nagel komt los en zo ontstaat er een naturelle glans.Eigenlijk gaat een buffer levenslang mee. Toch denk ik dat deze dat niet doet, maar voor die prijs verwacht ik dat niet. Ik ben alvast blij met deze toevallige aankoop en wilde deze maar al te graag met jullie delen.

Filosofile buffer - My little boutique. Di beauty & care: €2

Knip of vijl jij je nagels?