De herfst schiet je misschien in de sfeer van gele, oranje, rode en bruine tinten. Niet alleen donkere wolken, maar ook die kleurrijke tinten doen het seizoen leven. Ik nam veel van deze tinten bij elkaar en maakte er een look en een tutorial mee.Stap 1: gebruik een vochtinbrengende crème als basis. Doe daarboven een lichte foundation of BB-cream over het gezicht. Door het koudere weer heeft de huid extra hydratatie nodig. Zeker nu het herfst is. Gebruik concealer als dat nodig is.
Stap 2: Gebruik een basis. Ik gebruikte de Paint pot van M.A.C. in Perky.

Stap 3: Neem een oranje kleurtje en een bruin kleurtje. Ik koos voor de DUO oogschaduw van PUPA. Deze komt eigenlijk uit een zomercollectie, maar dat maakt niet uit, de kleurtjes passen voor deze look. Breng de oranje kleur deppend aan over het hele ooglid.
Stap 4: De bruine kleur zet je aan in de oogplooi. Onder het oog mag je deze kleur ook tegen de wimpperrand aanbrengen.
Stap 5: Neem een bruin oogpotlood en trek een lijntje op de bovenste wimperrand. Deze kan je vervagen als dat nodig is, dus het hoeft niet netjes te zijn. Ook op de waterlijn kan je het potlood gebruiken.
Stap 6: Breng een likje mascara aan.


Stap 7: Tijdens de herfst mogen de wenkbrauwen extra opvallen. Werk ze dus bij met een crème, gel, potlood, poeder ... Zorg ervoor dat de kleur twee tinten donkerder is dan je eigen haarkleur (blondines) of twee tinten lichter is dan je eigen haarkleur (brunettes).
Stap 8: Breng een oranje of perzikkleurige blush aan op de appeltjes van je wangen.
Stap 9: De lippen zien er zonder kleur maar doods uit. Een oranje- of peachykleurige lipstick is nodig. Ik gebruik hier Crosswires van M.A.C.Met deze look ben je zeker en vast klaar voor herfst. Haal die fleece dekentjes maar uit de kast!