De persdagen zijn nog een eindje weg, maar toch zijn er al enkele bureau's die hun nieuwigheden voorstellen aan de pers. Verwacht jullie maar aan merken zoals W7, Deauty, Lolo the ballerina, Twice as nice, Fiona Paxton, Be by Magali Pinchasi, enzovoort.


Deautybox
Misschien al goed gekend, maar toch had ik nog nooit een deautybox van dichtbij gezien (namelijk die van Oktober). Jullie mogen er nog een extra artikeltje van verwachten op deze site.


W7 cosmetica
Heel onverwacht kwamen we W7 tegen. Onverwacht, omdat het enkel in Nederland te koop is. Na het na te vragen bleek dat het merk te koop is op bol.com en er onlangs een Nederlandse webshop van het merk geopend is. Hierdoor is het een pak makkelijker geworden om het aan te schaffen. Velen zullen zien dat de prijs op bol.com hoger ligt dan het normaal kost, maar dan komen er wel geen verzendingskosten bij. Het merk streeft naar kwalitatieve, maar toch betaalbare make-up. Ik kreeg enkele producten mee naar huis om te testen, dus daar vertel ik later meer over.

Be by Magali Pinchasi
De jonge ontwerpster Magali Pinchasi houdt al haar hele leven van juwelen. Het merk is 100% handgemaakt en 100% Belgisch. Gezien alle producten handgemaakt zijn is elke kleur en combinatie mogelijk. Wat mij vooral opviel aan de juwelen is dat ze heel fijn zijn. Ze deden mij stiekem ook denken aan mijn 'lief'-armbandje.

Fiona Paxton
Paxton werkt samen met Indiaanse ambachtslieden sinds de lancering van haar lijn in 2008. Hierdoor krijgt haar werk een robuustere toetst en moet je meteen aan de inheemse bevolking denken.Vanessa Tugendhaft
Van hele fijne gekleurde armbandjes met een diamant tot fijne rosé, gouden en zilveren juwelen. De gekleurde armbandjes zijn bedoeld om ook personen die juwelen zoeken in een lagere prijsklasse te helpen. De andere juwelen gaan daarboven, maar niettemin, prachtig.


Skin tattoos
Het idee van een tijdelijke kindertattoo die je gratis bij de chips kreeg is niet ver weg. Eigenlijk is dit hetzelfde concept, maar dan voor volwassenen. Het effect, vind ik persoonlijk, is echt prachtig en uniek.


Twice as nice
Geen specifieke kleur of ontwerp tussen de juwelen van Twice as Nice. Zowel zilver-, goud- als rosékleurige voorwerpen. Vooral de rosé kleurtjes trokken mij aan en ik ben stiekem super blij dat deze nog even in blijven.Lolo de ballerina
Een variatie in kleur en printkeuze. Zo mag je niet achteruit deinzen voor ananassen, kusjes en strepen. De sleehak komt terug, maar ook plateauzolen (a la Spice Girls) zijn er onderdeel van. Puntenschoenen blijven ook nog even rondhangen.


Welke nieuwigheden trekken jouw het meeste aan?