woensdag 22 oktober 2014

Review The Balm concealer en foundation

Vandaag review ik voor jullie een concealer en foundation van het merk The Balm. De concealer is medium kleur en kreeg ik via een goodiebag, maar deze is veel te donker voor mij, wat natuurlijk heel spijtig is. Ik heb hem dan toch maar getest voor jullie.


het concealerpotje is een klein potje, een miniformaat van de foundation (ter grootte van een 2 euro muntstuk), maar wel nog een handig formaat. Het is wel heel handig om mee te nemen hierdoor omdat het niet veel plaats inneemt. Bijhorend vind je ook een minisponsje. 

Het nadeel van een schroefpotje is dat het niet zo hygienisch werkt. Je zit er met je vingers in en er kan vlug vuil in terecht komen, je bent dan beter met een stick of dergelijks. Want omdat het potje zo klein is ga je veel product achter je nagel krijgen, je moet altijd wel een borsteltje gebruiken voor dit product op te brengen, dit zal het fijnste en properste werken.


Al bij al veel lof over deze concealer. Hij dekt goed en voelt licht aan op de huid, met een penseel verdeelt hij ook heel fijn, maar hij is te donker voor mij dus kan ik hem toch niet gebruiken, hoewel ik niet zo een extreem lichte huid heb.

Dan gaan we nu over naar de foundation. Deze zit in hetzelfde potje alleen dan veel groter natuurlijk. Dit is de kleur licht en deze kleur past wel goed bij mij.


Spijtig genoeg ben ik over deze foundation niet tevreden. Hij brengt heel plakkerig aan en hoewel hij een mooi egaal effect geeft wat goed dekt voel je echt een dikke laag op je huid, terwijl ik foundation altijd heel licht aanbreng. 
Personen die het dus niet erg vinden om de foundation te voelen zitten zullen deze graag gebruiken, maar voor mij is het echt een big No-No want ik wil een luchtig gevoel en een foundation die ik niet voel zitten. 


Hier zie je nog de swatches van de concealer en foundation. De concealer is voor een medium kleur echt al bruin en de foundation is een goede huidskleur. 

Hebben jullie al een product van the Balm?
© Laupropos | All rights reserved.