Een kleur die bij elke persoonlijkheid wel staat is vintage roze. Ik herinner mij zelfs dat mijn eerste nagellakje en lipstick in die kleur was. Het is een gekende, geliefde kleur, die je gewoon in huis moet hebben. Intussen zijn we al enkele jaren verder en is die liefde voor vintage roze alleen maar gegroeid, samen met de exemplaren in de stash.Catrice Hollywood's 40ies collectie blush - Een blush met een tint oranje en spikkels erin, maar samen maken ze een oud vintage roze kleurtje. Deze is helaas niet meer te koop, dus ben ik stiekem blij dat ik hem toendertijd toch aan de collectie heb toegevoegd.
Chanel - Het merk Chanel is vintage mooi op zichzelf. Als in de tijd van Marylin Monroe was deze reeds geliefd en x aantal jaren later is die liefde alleen maar gegroeid. Het merk is een blijvertje, net zoals deze blush die vintage roze kleurt.


Essence lippotlood - stay mat gloss - 26 - 02 - KIKO kiss balm

Oud vintage kleurige lipstick staat iedereen. Er zijn vele soorten lipproducten te vinden, dus ook in deze kleur. Ik nam er vijf om voor te stellen in dit artikel, maar eigenlijk heb ik er meer dan dat. Het kleurtje is gewoon onweerstaanbaar.

Essence lippotlood - Dit liefroze kleurtje staat prachtig als basis op de lippen. Dan is het makkelijk om af te werken met een gloss of lipstick.
Stay matt Essence gloss - Dit product is te vergelijken met een dikke lipstick dat dan in een glosstube gegoten werd. Met een matte oud roze finish is dit één van mijn all time favorieten.
Menow long lasting lip gloss - Hetzelfde gevoel als de stay mattes van Essence keert terug bij deze gloss. Deze is enkel online op 'goedkope' chinese webshops. Het proberen waard en oh, wat vind ik deze fijn. Ze zijn diep gepigmenteerd en bevatten een groot kleurengamma. Heel wat kleurtjes oud vintage roze, zoals nr 26 en 02. Deze zijn wel iets donkerder voor lichtere huidjes, dus opgepast.
KIKO Kiss Balm (raspberry) - Een verzorgende, maar tegelijk ook kleurende lipkleur in een vintage tintje.


Yes love nagellak - Een rek vol verschillende kleurtjes en welke kleur kies ik uit? Vintage roze.
Catrice ultimate nudes - NUDE is in, maar er zit toch een vintage roze toets aan vast.
Lotus effect MANHATTAN - Een merk dat niet meer te koop is, maar dat wel mijn eerst aangekochte lakje verzorgt. Deze oud vintage roze hielp mij naar de liefde voor make-up. Dit lakje is net dik genoeg, dekt goed met één laagje en is gewoon prachtig qua kleur. Ik ben er echt gek op.

Eerste rij - Wet & wild silent treatment
Tweede rij - Eyes lips face day 2 night
Derde rij - Catrice hollywood blush - chanel blush

Ook als oogschaduw is het mogelijk om de vintage toer op te gaan. Ik kon heel wat paletten tonen, maar deze twee paletten zijn volgens mij echt, echt vintage-achtig.
Wet & wild silent treatment - Het oud vintage kleurtje in het palet kan je gebruiken als highlighter. Dat is heel apart, maar het geeft een zeer leuke toets aan een ooglook.

Eyes lips face day to night - Een paletje uit de 1 euro lijn van E.L.F.. Ik ben geen fan van de 1 euro paletjes, omdat ze niet gepigmenteerd zijn, maar dit palet is een grote uitzondering. De swatches spreken voor zich.

Hoeveel vintage roze kleurtjes heb jij in je stash zitten?