donderdag 27 november 2014

Thursday top 5 | Kwasten

Donderdag werd uitgeroepen tot 'favorieten dag'. Misschien omdat het vlak voor vrijdag valt (TGIF!), maar ook omdat ik mijn favoriete make-up of instrumenten voorstel. Ik had heel veel moeite om mijn favoriete kwasten uit de hoop te halen, ik heb er heel wat, maar het is mij toch gelukt!Zoeva bamboo powder - deze kwast is heel zacht en dat blijft hij na jaren van wassen. Deze is zowel fijn om het gezicht te bepoederen, als blush aan te brengen, als bronzer. Een multifunctionele kwast waar ik al heel wat jaartjes plezier aan beleef en aan iedereen zou kunnen aanraden. Enig nadeel is dat deze enkel in set te koop is.


Zoeva shader (eye defenition set) - een platte oogschaduw kwast is een must bij het opmaken van de ogen. Als deze goed in de hand ligt kan je opbouwen met de oogschaduw en zo verschillende effecten crëeren. Je kan er ook licht mee blenden.

Zoeva smalle kwast (eye defenition kwast) - een handige kwast om mee te werken in de hoekjes van de ogen. Zo kan je hiermee highlighter aanbrengen in de ooghoek en een donkere kleur in de buitenste hoek van het oog. Voor detaisl in een look kan je naar deze grijpen en als je goed je best doet kan deze ook gebruikt worden om een lijntje te zetten met oogschaduw of een gelliner.


Zoeva eye blender (eye defenition set) - mijn meest favoriete blendingkwast die al heel wat mislukte looks repareerde. Deze is heel zacht en blend de meest hardnekkige oogschaduw. Hij is ook niet heel dik waardoor hij makkelijk in de arcadeboog past en blend wat hij moet blenden (en niks extra). Kleuren vervagen lukt ook heel goed met deze.

Zoeva pencil (eye defenition set) - een kwastje waarover ik stiekem wat twijfelde, maar toch besloot voor te stellen. Deze gebruik ik soms als ik een donkere kleur in de arcadeboog moet aanbrengen of toevoegen voor extra diepte, maar niet in wil overdrijven. Omdat deze zo dun en afgerond is werkt hij daarvoor prima. Enig nadeel is dat de kwast wit is en daardoor heel vaak gewassen moet worden, hoewel dat een goede herinnering kan zijn.

Wat zijn jouw favoriete kwasten?
© Laupropos | All rights reserved.