donderdag 13 november 2014

Thursday top 5 | Paletten

Niet mono's, maar paletten overheersen in mijn make-up collectie. Mede omdat ik het persoonlijk makkelijker vind om meteen alle nodige kleuren al bij de hand te hebben en niet te moeten grabbelen om net die ene gepaste kleur te pakken te krijgen. Nog een voordeel is dat paletten een combinatie van kleuren zijn die goed bij elkaar passen en dan weet je gewoon dat het snor zit. Sleek - Oh so special palet [review]: de beste aankoop die ik door een beautyblogger deed is het oh so special palet. Ik mocht even wachten voor het ook bij mij op de deurmat viel, maar het wachten loonde. Het palet bestaat uit natuurlijk kleuren, een mooie mix tussen mat en glanzend, maar toch met dat tikkeltje meer. Ook zijn de aubergine-tinten enorm gewaardeerd. Ik heb er al prachtige looks mee gemaakt.
 WET n' WILD - walking on eggshells [review]: een heel simpel palet waarbij je meteen alle kleuren bij de hand hebt om een toffe naturelle look te maken. Ik grijp vaak naar dit paletje wanneer ik weinig tijd heb. Een mooie wing en vertrekken maar!
 Urban decay - NAKED BASICS [review]: Intussen is er al een tweede versie van dit palet ontstaan, maar daar treur ik niet om. Dit palet doet het bij mij heel goed en is heel fijn om te gebruiken voor (alweer) een snelle en dagelijke look. Je grabbelt hem er super snel bij als dat nodig is.


 NYX - I dream of Nevis [review]: Misschien weten enkelen het nog. Een aantal jaar geleden werd NYX niet meer verkocht in webshops waardoor er heuse sales waren. Personen die hun slag wilden slaan, deden dat, dus ook ik was daar één van. Over volgend palet I dream of Nevis uit de carribbean collectie had ik mijn twijfels, maar deze waren achteraf niet nodig. Een prachtig palet met prachtige pigmentatie en daarbij ook nog eens onbekend. Stiekem spaar ik deze wel een beetje, want op raken, dat mag 'ie niet!
 the Balm - Meet matte nude palet [review]: Natuurlijk moet er een palet uit mijn favoriete paletten merk aan bod komen: the Balm. De pigmentatie is prachtig en dit palet in specifiek bevat enkel matte kleuren. Toch kan je er heel veel mee doen.

Nu de lievelingspaletten bij elkaar opgelijst staan heb ik een goed beeld over wat een goed palet voor mij betekent: stevige pigmentatie, combinatie tussen met en glanzend en naturel. Heel weinig felle kleuren halen bij mij het dagelijkse bakje.

Welke paletten zijn jouw favoriet?
© Laupropos | All rights reserved.