W7 staat voor kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs. Momenteel is het enkel beperkt voor Nederlandse bezoekers in de winkel te koop. Voor Belgen is het nodig om online een aankoop te doen. Ik schreef al eerder over het W7 in the buff palette, dus nu komen de Absolute Lashes mascara en Super duo eyeliner met een review. W7 is gekend om ideetjes af te snoepen bij dure high-end producten, dus we zullen eens zien of ze dat deze keer ook gedaan hebben.Super duo eyeliner
Op  het eerste zicht een hele simpele eyeliner. Deze belooft 'the blackest-black' te zijn, wat zwarter dan zwart betekent. Voor ik begin met een review doe ik eerst wat research zodat mijn mening klopt met die van anderen en zoniet vermeld ik dat altijd. Toch kon ik weinig vinden over deze eyeliner. Ook op online shops is hij niet makkelijk meer te vinden. De verpakking van het product ziet er gewoontjes uit, niks speciaals, en bevat 4,5 ml product.

Ingrediënten
aqua, acrylates copolymer, propylene clycol, xanthan gum, phenoxyethanol/ethylhexyglycerin, simelthicone, disodium EDTA, CI 77499, CI 77266.

Toen ik het product opende bleef het nogal stroef zitten. Ik moest vrij hard trekken om het eruit te krijgen, waardoor het enkele druppels spatte. Dat was dus geen groot succes. Met wat voorzichtigheid probeerde ik het opnieuw en dan lukte het stukken beter. Wees dus gewaarschuwd: bij grote haast, toch niet te gehaast zijn. Een fijne applicator met een bolletje aan de bovenkant, dat maakt het product wel bijzonder.


Het aanbrengen van de eyeliner is heel makkelijk. Je kan er heel precieze en fijne lijntjes mee trekken boven of onder het oog. De substantie van de eyeliner is enorm waterig en zeer gepigmenteerd. Vanaf het moment dat ik bleef haperen aan een wimper (nadeel van lange wimpers) spatte het alle kanten uit. Het duurt ook even voor de eyeliner gedroogd is, dus het is even wachten voor je de ooglook kun repareren. Verder is de liner mat zwart. Mocht je nog willen opbouwen door er nog eens over te gaan met de liner, dan veeg je het vorige lijntje weer weg, dus dat is geen aanrader. Om met een positieve noot te eindigen bij de eyliner: hij blijft de hele dag perfect zitten, ook als je een vettere huid hebt bij de ogen!


Absolute lashes mascara
Vanaf het moment dat ik hem zag deed hij zo denken aan de Benefit they're real mascara. Ik durf zelf wedden dat W7 het idee gewoon heeft overgenomen. Niet erg, want nu is er ook een meer betaalbare oplossing. De verpakking ziet er best luxueus uit en zou laten denken dat het veel kost, wat niet het geval is. Het product bevat 13 ml en is wel nog makkelijk online te koop.

Ingrediënten
aqua, styrene/acrylates/ammonim methacrylate copolymer alba, stearic acid, palmitic acid, copernicia carifera cera, cetyl alcohol, plyisobutene, butylene glycol, triethanolamine, pvp, phenoxyethanol/ethylhexylglycerin, paraffin, tocopheryl acetate, disoium EDTA, panthenol, solubie collagen, CI 77499


Het borsteltje van de mascara werkt nogal stroef, hard en voelt plastic aan. De substantie van de mascara is heel dun en zorgt makkelijk voor een likje kleur op de wimpers. Ik merk  ook het verlengende effect van het product, maar toch op een natuurlijke manier, waardoor ik er erg voor te vinden ben.Zoals je wel kan merken word ik niet helemaal warm van de eyeliner, maar de mascara is echt wel helemaal mijn ding. Beide producten zitten in de budgetklasse en kunnen bij jou wel perfect werken. Het is maar een kwestie van smaak. 

W7 Super duo eyeliner - £4,95
W7 absolute lashes mascara - €5,99

Waar kopen jullie het merk W7? Online of in een winkel?