zondag 2 november 2014

Wat vind jij | Seizoenskleurtjes als do of don't?

Elk seizoen draagt specifieke kleurtjes. Hefst = oranje, bruin, geel ... Winter = blauw, wit, glitter Lente = pastel, blauw, geel, groen ... enzovoort. Maak jij graag gebruik van seizoenskleurtjes of laat je vooral je buikgevoel spreken bij het kiezen?


Mijn mening:
Ik draag doorheen het jaar wat ik mooi vind. Als ik tijdens de lente zin heb in bruintinten, dan doe ik dat graag. Ik hou erg van pastel, maar als het om een ooglook gaat, dan kan ik moeilijk afwijken van mijn all-time favorite nude tinten. Qua nagellak let ik daar meer op, gewoon omdat de sfeer daarrond anders is. Lipkleurtjes kunnen tijdens de donkere maanden ook iets donkerder worden en in de zomer lichter.

Jullie antwoord:
A. Ik draag de kleuren van het seizoen.
B. Ik let daar niet op.
© Laupropos | All rights reserved.