woensdag 31 december 2014

Jaaroverzicht 2014 | Gelukkig Nieuwjaar!

Vorig jaar maakte ik een persoonlijk overzicht van het jaar. Dit jaar ga ik dat wat verder uitbreiden naar de site toe. Kijk maar mee hoe de site doorheen het jaar veranderde en met jullie enthousiasme alles groeide! Ik mocht heel wat voornemens van vorig jaar halen, dus hopelijk doe ik dat in 2015 opnieuw! Een heel fijn jaar aan iedereen en ik hoop jullie volgend jaar terug te zien!

Persoonlijk
Voornemens voor 2015
1. Huisje, boompje en tuintje.
2. Naar Hasselt rijden met de auto.
3. Mijn familie vertellen over mijn blog.
4. Fulltime werk vinden.
5. Oude vrienden terug opzoeken.

2014 in een notendop
2014 Was een jaar waar ik mijzelf beter leerde kennen. Ik leerde durven, maar  ik leerde ook een stapje achteruit zetten. Ook op vlak van werken ben ik erg veranderd. Ik heb leren inzien dat het niet altijd loopt zoals gewild, maar dat alles uiteindelijk toch op zijn pootjes terecht komt, hoe slecht het er ook even uit ziet. Ik leerde prachtige collega's kennen die mij ten volle steunen en kijk met veel plezier terug op alles. Intussen leerde ik ook nieuwe fijne collega's kennen. Op vlak van liefde gaat alles nog heel goed. Still love him to bits! 

Enkele highlights tijdens het jaar
^Mijn eerste event

^Leuke en lieve mensen leren kennen met dezelfde blogpassie

 ^Weekend in een kasteel

^Veel topmomenten met mijn vriend

Website
2014 in een notendop
Vanaf de grote vakantie begon ik dagelijks een artikel te typen voor de blog. Daarvoor had ik 3 tot 4 artikels. Met een fulltime job is het niet makkelijk om elke dag een artikel te hebben, maar de laatste tijd heb ik een soort patroon gevonden waardoor het mij lukt. Het was een hele goede beslissing. De bezoekersaantallen groeiden fors en ook bedrijven vonden hun weg sneller terug. Het vele werk loonde echt dit jaar... ik had het zelf niet durven dromen.

Meest bekeken artikel

Meest gezochte zoektermen
"hoe gebruik je een oliebrander"
"earcuff"
"dresses and daisies"
"kerstfilmpjes youtube"
"rue de brabant"

Grootste verwijzingsblogs
http://www.beautyblogs.be/belgische-beautyblogs/
bloglovin'

Meeste reacties
ilovethis
Kiss&makeup
elegantic

Meeste aantal deelnames: 90+

Meest bekeken filmpje

Meest gelikete foto op Instagram


Top 3 bezoekende landen
Belgiƫ
Nederland
Verenigde Staten

Bedankt voor de vele bezoekjes, prachtige reacties en hulp. Dat 2015 een nog mooier jaar mag worden dan 2014 voor iedereen!
© Laupropos | All rights reserved.