vrijdag 5 december 2014

Leukste kerstfilmpjes op youtube

Het aftellen is begonnen. Zelf in het nabij gelegen shopping center hebben ze de sinterklaasversiering al omgeruild voor die van kerst (not kidding). Het is het eerste jaar dat ik in opperste kerstsferen vertoef. Dat kan komen door de cadeau's die ik al in huis heb of de kerst youtube filmpjes. Ik haalde mijn leukste toppers eruit!

Advent kalenders
Een hele toffe rage deze kerst is het maken van een eigen adventkalender.
Band aid 30
Het lied blijft een good oldie, maar als deze ook nog eens vernieuwd wordt. Het was even wennen, maar eigenlijk vind ik deze versie wel mooi.Lekker gezellig
Lekker gezellig in een kerstig bad of een zeer simpele tag bekijken. Het brengt mensen in de kerstsfeer! Ik ontdekte Zoella en genoot van de gekende Veracamilla.Shoplogs
Aan kerst hangt ook heel wat shoppen vast. Cadeautjes, maar ook de inkleding van een huis bijvoorbeeld. Vele youtubers hielden een kerst shoplog uit de Action. Altijd tof om te zien, maar deze nieuw ontdekte youtuber deed het erg leuk.Welk kerstig filmpje was jouw favoriet?
© Laupropos | All rights reserved.