dinsdag 2 december 2014

Make-up als zelfzekerheid booster

Voor bepaalde make-up soorten moet je zelfzeker genoeg zijn om ermee buiten te komen. Het gevoel van schaamte of niet op willen vallen in de menigte bijvoorbeeld, dat is niet iedereen gegeven. Toch kan het soms ook helpen een stapje verder te zetten.


Eyeliner - Een product dat je tijdens de beginjaren totaal niet mijdt, is eyeliner. Echter gaan de meesten wel in de mist, want hoe aanbrengen dat boeit niet zo. Het is pas als je weet dat het helemaal niet goed is aangebracht er een einde aan komt. Denk maar aan die winged cat liner die maar niet op de juiste plek komt te zitten, maar als je hem eenmaal onder de knie hebt, zie je er super sexy uit!


Glitter nagellak - Een vrij milde manier van durven, maar toch zorgt glitter nagellak voor meer zelfzekerheid. Je nagels vallen ook op en je voelt je bijzonder. Hetzelfde effect gebeurt een beetje bij het dragen van hakken: het gevoel van vrouwelijkheid borrelt op.

Rode lipstick - Deze mocht niet ontbreken. Nog steeds hoor ik dat personen het moeilijk hebben om met rode lipstick uit de deur te gaan. Rode lipstick valt ook heel erg op en tijdens het eten of drinken, moet je constant een spiegeltje bij de hand hebben om te checken of alles nog goed zit. Makkelijk is anders, maar rood staat intussen ook voor passie, vuur en durf. Mocht je plots probleemloos met rode lipstick de deur uit gaan, dan heb je dat punt van zelfzekerheid bereikt. Je doet gewoon lekker wat je leuk vindt.


Zijn er make-upjes die jij gebruikt om je zelfzekerheid een boost te geven? Welke?
© Laupropos | All rights reserved.