En toen was de maand november alweer voorbij. Nu kunnen we nog enkel uitkijken naar Sinterklaas en de feestdagen. Ik zie het alvast helemaal zitten. Meestal is november saai, maar dit jaar was dat eens anders.


^De nieuwe maand begon leuk met een The body shop event. Ik leerde weer heel wat toffe producten kennen voor komende kerst. Toen was ik nog niet in de kerstsfeer, maar erna op en top! 

^Altijd vervelend om een sudoku op de trein te hebben, maar geen balpen...

 ^Zeg nooit dat je goed wafels kunt bakken. Ik mocht dit 2x doen deze maand voor vrienden/familie.

 ^Lakjes spotten tijdens de persdagen.

 ^Kleine  nichtje profiteert ervan om in mijn grote bed te kruipen en gezellig naar tv te kijken.

 ^Bijpraten met familie. Pure gezelligheid en taart!

 ^Lekker uit eten met het vriendje.

^Catrice Viennart testen. Ik vond de lakjes en oogschaduw mooi, maar ben toch enkel voor de lakjes gegaan.

^Als iemand vis vangt... Wat een joekels.

 ^Deze maand ging het werken vanaf het begin van start. Ik werd veel opgebeld en heb intussen veel verschillende klassen gezien. Het was dus best een drukke periode, maar hoe meer werk, hoe beter! Er zat zelfs een hamstertje in de klas op een bepaalde dag!

Hoe zag jouw maand november eruit?