vrijdag 23 januari 2015

Beautyblogger essentials

Er zijn enkele dingen waar een beautyblogger nooit zonder mag vallen of die we vanzelfsprekend doen. Heel herkenbaar. Dat merk je zo.


Wattenstaafjes - Een echte redding voor het maken van een winged eyeliner. Dat we beide ogen niet gelijk krijgen, daar zetten we ons overheen, omdat we dat kunnen fixen met wat remover en een wattenstaafje.

Watjes - Hoe gaan we anders al die swatches verwijderen, dan? Lakje geprobeerd, next!

Removers - Hetzelfde geldt als het vorige. Watjes en removers zijn de perfecte combinaties van bloggers.

Action - Omdat we er nooit iets uit nodig hebben. -Wink-

Trein - Omdat we veel moeten reizen...

Een nette basis - "Eh, bah. Alles staat door elkaar in de winkel. Dat zetten we even netjes voor we een foto nemen en het op instagram plaatsen."Boeken - Daar kunnen we altijd mooie kiekjes op maken.

Mail - "Ik ga mijn mail even checken", is het codewoord voor: "Ik ga even een blogpost schrijven."

Fototoestel - Een must voor een goede blogger is een degelijk fototoestel. Dat instrument zeulen we vaak ook overal mee en als dat even niet kan, dan mogen we de gsm echt niet vergeten om daar dan foto's mee te maken.

Licht - "Wat? Geen genoeg zonlicht vandaag om foto's te nemen? Deze dag stinkt!"

Snelheid - "Omg, heeft die dat product gereviewed? Maar dat ligt al maanden in mijn bakje om te testen... Nu ben ik te laat en kan ik geen blogpost meer schrijven. #sadface"

Payday - "Hoera voor nieuwe stuffers!"

Photoshop - Als we eerlijk zijn, geven we toe dat we het ooit eens hebben toegepast op een foto. Het zou namelijk vreselijk zijn als bezoekers die lik nagellak op een stukje van je vingers zien. Gewoon not done, maar o jee... die foto's kunnen we niet opnieuw maken. Photoshop tot de redding!

Koffie - Omdat, zomaar!

High-tea - Geen reden nodig. Hier kan je trouwens prachtige foto's van maken.

Wat ken jij als blogger?
© Laupropos | All rights reserved.