dinsdag 6 januari 2015

Beautyflash | Covergirl make-up bij Delhaize

Over sommige dingen moet je gewoon vallen. Zo ben ik nooit bij Delhaize, maar moest ik er snel zijn om wat boodschappen te doen. Ik ging recht door naar de kassa, maar een bekende naam hield mij tegen. Covergirl, een bekend budget make-up merk in Amerka, bleek al jaren gewoon daar te koop te zijn.

Het nieuws bleek na rondspeuren eigenlijk helemaal niet nieuw te zijn. Toch wist ik het niet en misschien help ik jullie er wel mee. Ik maakte er gebruik van om een snelle foto te maken. Als je klikt op de foto wordt het groter en kan je de producten en hun prijzen iets beter bekijken. Ik zag ook dat er bijzondere leuke lipsticks nieuw zijn. Deze staan helemaal vanboven in de display als je goed kijkt.


Wist jij dat Covergirl make-up te koop is bij Delhaize?
© Laupropos | All rights reserved.