maandag 5 januari 2015

Fashion | Easy going shark attack

Geef mij maar gezellige en makkelijke outfits tijdens het lesgeven. Misschien doe ik er goed aan om toch voor hakken te gaan, maar steeds weer sta ik daar platvoets. Een echte fashion  lady, zeker niet, want ik draag wat ik mooi vind.Een donkerblauwe trui, gecombineerd met een donkerblauw t-shirt met haaien en een kaki broek. Heel veel bijzonder is er niet aan, maar toch vind ik de combinatie heel fijn. Daarom vind ik dit een 'easy going' outfit. De haaien kunnen het gemeen maken, maar toch heeft het eerder iets lief. Verder zorgt vooral de trui voor de winterse sfeer. Deze heeft dikke bruine knopen en hier en daar ingewerkte bolletjes. 


Sjaals vind ik heel fijn tijdens het werken. Het zorgt voor extra warmte, maar als het te warm wordt, kan je hem makkelijk uit doen. Het geeft een gezellige indruk. Voor juwelen hou ik het simpel. Zo draag ik een simpele parelarmband en studs. Deze zijn het makkelijkst om te werken en zitten niet in de weg. Intussen heb ik wat om, want de gadgets zou ik durven vergeten.
Haaien shirt - H&M
Trui - America today
Broek - Sting
Sjaal - H&M
Armband - Veritas
Studs - Veritas

Welke outfits draag jij het liefst?
© Laupropos | All rights reserved.