Valentijn is nog net niet de hoek om of de lentekriebels steken al de kop op. Helemaal niet erg, want de lente brengt heel wat leuks met zich mee. Denk maar aan de pastelkleuren, frisse parfumgeuren of lichtere outfits. De nodige accessoires daarbij kunnen ook wel een extra lenteboost gebruiken.


Sorbet
Sorbet is niet enkel lekker, maar bevat heel wat modekleurtjes voor komende lente. Pastelkleuren keren vaak terug tijdens de lente, maar deze keer staat mint(groen) aan de top. Mocht je geen kleurliefhebber zijn, kan een zwart-wit combinatie je nog steeds trendy maken.

You’re going to hear me roar
Naast sorbetkleurtjes zijn dierenprints op en top in! Ze waren deze winter in en zetten de trend door. Zo kan een outfit(deeltje) uit een dierenprint bestaan, maar kan ook een accessoire onder handen genomen worden. Misschien een luipaard-handtas, schoenen, dierenprinthoes smartphone of zebra-halsketting? Deze mogen probleemloos gecombineerd worden met felle kleuren en bloemenprints. Kleine noot: het gaat om neppe dierenvachtjes. 

Frisse neus
Het warmere weer zorgt ervoor dat we opnieuw naar buiten gaan. Heerlijk een high-tea picknick houden met vriendinnen om daarna een groepsfoto te delen. Om je telefoon of tablet goed te verzorgen heb je een geschikte hoesstandaard nodig. Het is de bedoeling dat deze nog veel high-tea’s meegaat en uiteraard mogen er geen mooie momenten verloren gaan. Vergeet geen extra trui, daar het af en toe nog durft te onweren – Hoera voor het Belgische weer!


Natuurlijk
Less is more. Zorg ervoor dat je make-up er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Dat wil niet zeggen dat je niets op mag, maar er net voor zorgt dat het bijna onzichtbaar is. Bruintinten oogschaduw, nude lipsticks, bruine mascara, lichte blush ... nemen de bovenhand in het dagelijkse bakje. Less is more op dagelijkse basis kan ook! Laat het uitstralen in je handtas, je gadgets, je outfit ...

Hoe ziet jouw perfecte lente eruit?