zaterdag 28 februari 2015

Beautymelon.be webshop review

Als grote geurkaarsen-lover brandt er dagelijks wel een kaarsje in mijn kamer. Yankee candles zijn de laatste maanden zo'n grote hype geworden dat het vreemd is als je er geen in huis hebt. Ook ik mocht niet lang achter blijven en had al een tijdje een webshop op het oog om te bestellen. 


De verzending
Het kiezen van de producten verloopt heel makkelijk. Zo bevat de webshop zowel make-up als kaarsen, maar omdat ik enkel voor kaarsen ging klikte ik dus op 'Yankee Candles'. Deze kon je nog eens onderverdelen in geurtjes, kleine kaarsen (votives), middelgroot, enzovoort. Ik koos voor 6 tarts die dan in een waxhoudertje met een kaarsje konden. Een extra autogeurtje maakte mijn bestelling af. Ik kreeg al snel de gegevens binnen zodat ik het bedrag kon betalen. Na de betaling kreeg ik een bewijs van betalen erbij.

Het duurde ongeveer een kleine twee dagen tot de betaling rond was. Daarna werden de spullen meteen opgestuurd. Beautymelon.be verpakt haar spullen in een stevige kartonnen doos die dan met de Belgische Post gebracht wordt. In de dos zit zijdepapier met daarin bescherm moussejes. De gekochte producten zaten in de moussejes verstopt.


De producten
Er zit een cadeautje verstopt! Ilse (de eigenares van Beautymelon) werkte al eerder samen Dresses and Daisies. Zo was er de webshopbox en een Sleek palette naar keuze. Na mijn bestelling kreeg ik te horen dat ik haar nieuwe Matte Me lipcreams van Sleek mocht testen. Een hele eer natuurlijk, dus dit maakte het leuke pakje nog eens extra leuk. Een review over deze producten volgt nog.

De tarts die wat dieper in het pakje zaten geurden enorm. De geurtjes apart zijn overheerlijk, maar door elkaar iets teveel van het goede. Ik ging voor de geurtjes: pink sand, sugared apple, christmas cookie, candy lane cane, pinaepple cilantro smoothie en bahama breeze. De auto car jar koos ik in de geur vanilla cupcake.Ik ben heel tevreden over de verzending, snelheid, prijzen en producten van deze site. Intussen kon ik mijn eerste Yankee geurtje al uitproberen. Zo kraakte ik een stukje van de geur Sugared apple en zit ik tijdens het typen van deze review te genieten van de geur. Voor de andere geurtjes, autogeur, zal het maar een kwestie van tijd zijn tot ik deze uitprobeer.

Yankee candle tarts - €1,90-
Yankee candle car jar in vanilla cupcake - €3,90-
Sleek matte me lip creams - €6,49-
© Laupropos | All rights reserved.