zaterdag 7 februari 2015

The Instagram Tag

Het jaar 2014 zorgde voor een nieuwe verslaving: Instagram. Toen de Instagram tag de ronde deed, wilde ik hem dus ook graag doen. Ik vind het heerlijk om mooie foto's te bekijken en eens het leven van anderen van dichtbij te zien. Nu geef ik jullie een kijkje in dat van mij.


WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM?
Dat is een sneak peek voor de winactie die maandag online komt. Als ik de product foto's neem, kan ik soms niet wachten om ze te delen. Daarom dat ik ze vaak eerder op instagram plaats.


WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE PLAATSTE OP INSTAGRAM? 
Wat een bijzonder coole foto *not*. Hier was ik overduidelijk instagram aan het testen en de verschillende overlay's. Let vooral op de blur, haha. Deze foto is ongeveer twee jaar geleden gemaakt, maar toen was ik niet zo bezig met instagram. Zuiver om dat nieuwigheidje wat Instagram heette uitproberen.


WAT IS JE ALLERLEUKSTE FOTO OP INSTAGRAM WAAR JE ZELF OP STAAT?
Heel veel foto's waar ik op sta heb ik niet. Ik ga meer de omgeving of spullen fotograferen. Af en toe is er wel die nood tot een selfie, dus bij deze. De foto die ik koos, maakte ik vorig jaar met carnaval. Een dagje als juf clown verkleed, waarom niet?


VAN WELKE INSTAGRAMFOTO KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?
Het weekendje naar een kasteel in Brugge was echt zalig. Het was er ook zo gezellig omdat de familie langs de kant van mijn mama mee was. Supertof weekend!


WAT IS HET ƁLLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE OP INSTAGRAM HEBT GEZET?
Ik neem nooit foto's van mijn eten. Zo groot is het hipster gehalte in mij niet en de enige foto die ik nam in 2014 was een foto van de zweedse balletjes in de Ikea.


WELKE FOTO KREEG DE MEESTE LIKES?
De unicorn horn bubble bar, maar ja, hoe kon het ook anders?WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?
Gezien mijn vriend een grote waterschildpad (Kwik) heeft dobberen, is mijn liefde voor schildpadden groot. Ik maakte een uber-schattige foto van deze mini exemplaren. Mini-Kwik'jes!

WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ HET MEEST?
Enkel instagram zelf en whiteagram voor een witte boord. Voor de rest ben ik nog op zoek naar leuke apps.

WAT IS JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAG OP INSTAGRAM?
#bbloggers #beautyblogger

Wil je graag meer instagram foto's zien? Volg dan @Smallestdaisy op instagram!
© Laupropos | All rights reserved.