zondag 1 februari 2015

Wat vind jij | Favoriete Nederlandse bloggers?

Het moest ervan komen. Ik stelde al de vraag naar de meest favoriete Belgische bloggers, dus mochten de Nederlandse bloggers ook niet ontbreken. Kort, maar krachtig: "Wat is jouw top 3 NL bloggers?"


Mijn mening
Ik heb het erg moeilijk met het beantwoorden met deze vraag. Langs de ene kant wil ik meteen Veracamilla antwoorden, maar zij is al zoveel de revue gepasseerd. Tegelijk zijn er nog zoveel andere blogs die ik volg zoals beautygloss, misslipgloss, livelifegorgeous, beautylab, byaranka ... Ik wil ook graag kleinere goede blogs in de kijker zetten, maar qua Nederlandse bloggers is het lijstje echt eindeloos. Ik volg er heel wat via bloglovin', waardoor ik dagelijks zo'n 200 blogposts te lezen heb. 

Jullie mening
...? Shoot!(Spam je eigen blog niet, a.u.b.!)
© Laupropos | All rights reserved.