zondag 8 februari 2015

Wat vind jij | No buy na de feestdagen?

"Een prettig eindejaar", kreeg ik te horen in Februari. Mensen zitten nog steeds met hun hoofd in de feesten, maar voor mij zijn ze volledig passé (composé). Toch zijn de rekeningen al heel wat geslonken door de feestdagen, cadeautjes, menu's, taartjes ... en merk ik bij velen een no-buy periode. Hoe zit dat bij jullie?


Mijn mening
Ik ben een gierige tink en dan overdrijf ik niet eens. Als ik iets wil kopen voor mijzelf dan ga ik mijn centen tien keer draaien voor ik uiteindelijk echt koop. Ook tijdens de feestdagen overweeg ik de cadeau's of koop ik ze doorheen het jaar om niet te hard te schrikken tijdens de feestdagen.

Jullie antwoord
A. Money, money, money... it's so gone(y) Ik heb een no-buy periode nodig.
B. No buy? Wat is dat?
C. ...
© Laupropos | All rights reserved.