Ik blijf er mijzelf op betrappen dat ik op dode momenten mijn gsm naar boven haal. Ik durfde altijd te zeggen dat ik heus wel zonder mijn mobiel de dag door kan, dus probeerde ik het eens uit. Een dag zonder gsm, of naja, ik was hem die dag gewoon thuis vergeten. Het werd mij meteen duidelijk waarom de gsm wel een belangrijk deel van ‘hipster’ leven uitmaakt.


Mails checken
Ik besefte hoe zeer en hoe vaak ik per dag mijn mails check. Ik zie veel bloggers problemen hebben met het beheren van mails en dat snap ik niet. Als je vijftig keer je mails op een dag checkt en direct reageert, dan zijn er toch geen problemen? 

24/7 bereikbaar
Altijd op de momenten waar je de telefoon niet bij hebt, zal er een zeer belangrijke oproep achterblijven. Het is deels de wet van Murphy, maar er zou maar iets gebeuren waardoor ze je snel moeten bereiken. 

Muziek luisteren
Me-time betekent voor mij koptelefoon opzetten en genieten van muziek. Wel lastig als alle muziek op de telefoon staat.

Dat lege plekje
De gsm zit standaard op een vast plekje in mijn handtas. O wat was dat plekje leeg zonder de gsm. Plots grabbelen en dan niet meer vinden, het is een verlaten gevoel. Gsms fleuren ook de binnenkant van een tas op door de hoesjes. Niet dat mijn gsm zo’n hoogvlieger is, want voor mijn gsm bestaat enkel een standaard zwart exemplaar, maar er zijn veel merken die het erg goed doen zoals een vrolijke Ascend mate 7 cover, Galaxy S5 Active cover of als je het rechtop wilt zetten de One Touch Pop C7 hoes met steun.

Sociaal wezen
Mijn vrienden zitten wereldwijd verspreid. Ik moet hun dagelijkse bezigheid op de voet volgen door instagram, twitter, pinterest ... en alles dat erbij komt bij te benen.

Wat kan jij niet missen van je gsm?