HEMA staat gekend voor zijn fleurige, maar toch dagelijkse dingen. Gezien de HEMA design studio gevestigd is in Amsterdam werd het voor enkele Belgische bloggers een dagje persreizen naar het buitenland. Een lange trip, maar met het nodige getater en gelach, waren we er snel. Een heel fijn dagje, wat je zeker terug zal zien op de foto's van dit verslag.


Beauty

Ik start met de hoofdcategorie van deze site: beauty. De collectie gaf vooral een roze toon met roze nagellakken, felroze blush, roze lipbalms en fluid lipsticks.Soft matt lipbalm - elk merk brengt een lipbalm uit, dus blijft HEMA niet achter. Er zijn acht roze-achtige tinten waarvan er drie uitwijken naar koraal tot rood. Er werd zelfs gefluisterd dat deze voor een verschillend effect zorgt naarmate je deze opbouwt. Door dat effect ben ik het meest benieuwd naar dit product.
Fabulous fluid lipstick - een vloeibare lipstick die je aanbrengt met een applicator. Te vergelijken met een gloss, maar de textuur is anders en ook de pigmentatie is intenser. Blij gloss is dat vaker doorzichtig.

Nagellak - 9 tinten vullen het assortiment aan. Double wear waterproof eyepencil - Het enige in het beautydeel wat niet roze was. Deze eyepencils zijn te gebruiken als eyeliner en oogschaduw en zijn verkrijgbaar in 14 kleuren.Een flashy kantje

De lichte en fluoriserende kleuren staan recht tegenover elkaar. Opvallend tegen onopvallend als het ware. Het kanten bandje is dit seizoen iets hoger en elke BH heeft een bijpassend onderstuk. Vaak zijn sportbeha's onflatterend, maar HEMA werkte bij die BH's ook wat kant in. Dan voel je je toch een stukje vrouwelijker (en aantrekkelijker ;) ) tijdens het sporten.
Badmode

De collectie badmode werd voor het hele gezin ontworpen. In de collectie zitten streepjes, tropische prints en aztec. Zo kan het kleine dochtertje bijvoorbeeld dezelfde print hebben als mama. Ook de schoenen en strandtassen matchen helemaal.


Tussendoor gingen we snoepen, lunchen en poseren voor de gigantische HEMA-worst!

Groen is gras

Een tuintje aanleggen, bloempotten op het terras of je eigen planten zaaien, het kan ook gezellig. Zo zijn er kruidenkweeksetjes met tomaten, aardbeien, zonnebloemen, geluksklavers, basilicum, peterselie, enzovoort. Kleurrijke lampionnen peppen dan weer een tuinfeestje of een picknick op. En voor wie echt groene vingers heeft gaat het assortiment verder naar gieters, onkruid tot handschoenen.
Binnenshuis

Vazen met simpele details in de kleuren koraal, mint, grijs en lichtgrijs zijn leuk in combinatie met de kaarsen in verschillende vormen. Misschien wel zonde om deze daadwerkelijk op te branden, want ter decoratie staan ze erg leuk. HEMA toonde deze voorwerpen op ronde tafeltjes waarvan de kleurtjes helemaal bij elkaar passen. Ook de plaids en kussens matchen perfect hierbij.
Blijmakers

Turn that frown upside-down! Toen ik bij deze stand kwam hoorde ik een vrouw vertellen dat ze er erg hebberig van werd. Hetzelfde effect had het ook op mij, want alles staat intussen op mijn verlanglijstje. De titel blijmakers is zeker niet vergezocht.On the go - reizen in een levensstijl. Zo kan je in deze boekjes de mooiste herinneringen opschrijven of pin je alle bestemmingen erin vast. Dit gaat van blikken dozen naar etuitjes. Nederland kan deze materialen in de winkel vinden, Belgen bestellen online op hema.be.

Window bags - een cadeautje inpakken gaat door deze zakjes erg makkelijk. Alles wat je nodig hebt voor een leuke inpak manier in één zakje.

INSTAX camera - Deze staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik hoop, nee ik crave, dat ik deze ooit in handen krijg. Als je de oude polaroid camera's nog kent, zal je dit concept snel snappen. Met fleurige camera's neem je een foto die daarna meteen afgedrukt wordt. HEMA heeft ook heel wat producten die de foto personaliseren zoals stickers, fotolijsten, opbergblikjes, enzovoort. In Nederland kan je deze in de winkel kopen, Belgen enkel online.Cocktail - thuis cocktails maken, kant en klare pakketten of gewoon een gezellige toets eraan geven. Zo gaat het assortiment van cocktailrecepten naar lampionnetjes om het feestje kleur te geven.


Block book - bia #mobileprint kan je foto's direct afdrukken vanaf de telefoon tablet of pc of MAC. Zo maak je makkelijk fotoboekjes van de foto's op bijvoorbeeld de mobiele telefoon.
Mini drone - binnenkort komt HEMA met een mini drone. Dat is een kleine soort helikopter waarmee je binnenshuis kunt vliegen. Voor enkele was het een namiddagje opletten voor taartjes of boter. Nog even oefenen voor je deze onder de knie hebt, dames & heren!Heel erg bedankt aan THE WICKED PR en HEMA voor deze bijzondere kans. Na het event mochten we nog even shoppen in Amsterdam. Mijn doel was om een jurkje te vinden voor een trouwfeest van vrienden en dat is geslaagd. Heel fijn om op stap te gaan met mensen die dezelfde blogpassie delen. En het weer zat óók nog eens mee! Top!

Meer informatie vind je op Hema