maandag 30 maart 2015

New in | M.A.C., Daniel Wellington, Ikea & Luxedy

Ik kocht laatst heel wat moois die ik op één of andere manier nog niet had getoond. Deze kocht ik niet tegelijk op één dag tegelijk, maar op verschillende momenten. Van Ikea tot M.A.C..
Na gezellig te gaan eten in Ikea met Laura   gingen we ook nog even in de winkel kijken. Het zou teveel pijn doen moesten we gewoon wegwandelen na de zweedse balletjes. De geurkaarsjes afdeling was ons doel en al heel snel had ik een kokos geurkaarsje in de hand. Tot ik deze drie kaarsjes zag met de snoepreep Bounty geur.


Alles wat de kleur mint heeft, heb ik meteen gezien. Tijdens de goed gevoel beurs zag ik extreem mooie dingen, maar toch koop ik niet mijn hele portefeuille leeg. Bij de booth van Luxedy zag ik meteen deze mooie oorbellen in een mint kleur *halleluja!* hangen. Twee zeer lieve dames hielpen mij en de aankoop werd verzegeld. Deze oorbellen passen bij heel wat van mijn kledij, dus score! 


Toen ik vrolijk nieuws kreeg -en omdat mijn lief het hele weekend mocht studeren- besloot ik Hasselt alleen te bezoeken. Als er echt iets moet gekocht worden, ga ik liever alleen rondneuzen. Ik kwam terug met een truitje en met een M.A.C. lipstick. Oorspronkelijk wilde ik voor de bekende kleur Please Me gaan, maar toen ik deze kleur zag die ook nog eens zo goed bij mij paste, was ik verkocht. 


Na mijn prachtige eerste Daniel Wellington exemplaar kreeg ik een tweede versie in handen. De riem van de horloge is wel een stukje lichter en heeft een donkerblauwe-roze kleur. Heel erg girly en meteen een grote favoriet. Zal een moeilijke keuze worden nu als ik mijn DW horloge wil aandoen.

Kocht jij laatst nog iets fijn?
© Laupropos | All rights reserved.