dinsdag 10 maart 2015

NYX | Collectie

Wat vroeger makkelijk te verkrijgen was via webshops, werd plots heel wat moeilijker. Toen ik begon met make-up kwam merknaam NYX heel snel op, dus wilde ik er graag producten van proberen. Online plaatste ik een bestelling en voila... Nu is NYX enkel te koop op de originele webshop en in Douglas (Nederland).
I dream of St. Nevis: een palette die ik tijdens de uitverkoop kocht met een dubbel gevoel. Ik vond dit palette zeer mooi op de foto, maar twijfelde toch over de echtheid. Onterecht, want dit palet bevat extreem veel pigment en prachtige oogschaduw.

Caviar palette: dit tien-delige palette hoort bij één van de bekendste van NYX. Enkel al de naam straalt klasse uit. Tijdens mijn Erasmus in Nederland zag ik deze liggen en twijfelde ik geen minuut. Het zou demijne worden en intussen zit er een fijne Erasmus herinnering aan.

Taupe blush: een groot geliefd product door vele guru's om te contouren bij lichte huidjes. Daar ik zelf een lichte huid heb, mocht deze niet ontbreken in de collectie.

NYX pigments: dit waren één van mijn eerste internet aankopen. Toen waren ze gloednieuw en had ik zelf nog geen enkel glittertje in de collectie. Om eens gek te doen bestelde ik er drie. Veel gebruikt? Zeker niet, maar toch fijne producten om bij de hoop te hebben.


Round lipstick in snow white: het meest geliefde kleurtje rood in mijn stash. Een grote pigmentatie en blauwe ondertoon, lub it!

Round lipstick in Summer love: tijdens de nude lips-trend zocht ik naar de perfecte kleur nude bij mijn type huid. Deze bleek niet de perfecte match, maar is wel erg mooi.

Jumbo pencil in milk: van dit product heb ik extreem genoten. Dit is een perfecte primer voor ooglooks en zorgt ervoor dat kleuren oogschaduw nog intenser worden. Als potlood vond ik hem snel vuil worden en niet praktisch werken, dus smolt ik deze in een pot. Perfect werd hij erdoor.

Een zeer geliefd merk, dat merk je zo, maar heb jij producten van NYX?
© Laupropos | All rights reserved.