maandag 16 maart 2015

Persberichten - Maart 2015 | N°4711 - Disney - Eucerin Sun - L' occitane - Bodysol - Pupa ...

Daar is de lente! Dat zie ik vooral aan het weer, maar ook aan de vrolijke persberichten die ik in de mailbox krijg. Nu is het mijn beurt om jullie vrolijk te maken.


N°4711 - AQUA COLONIA
Moederdag is er altijd sneller dan we denken, dus wordt het tijd om naar een geschikt geschenk te zoeken. N°4711 ACQUA COLONIA lanceert 3 geschenksets voor drie verschillende mama's: lemon & ginger, pink pepper & grapefruit en Lim & Nutmeg. Verkrijgbaar in de parfumerie vanaf april 2015, €40,38.


Repetto
Na de parfum 'Danseuses Etoiles' in 2013 brengt Repetto een nieuwe parfum: Acte III. Juliette Karangueuzoglou en Nicolas Beaulieu en heeft een frisse bloemengeur. Tegelijk straalt het ook zomers fruit dat rijp en sappig is uit. 30ml - €35, 50ml -  €55, 80ml €75.

DISNEY - Cinderella
Het bekende sprookje assepoester krijgt een remake. Bekende namen zoals Cate blanchett, Richard Madden (Ron Stark -hubba ;) ) en Helena Bonham Carter passeren de revue. Intussen bracht M.A.C. een prachtige limited edition ervoor uit. Wil je nog iets scoren, moet je erg snel zijn, want de collectie is heel snel uitverkocht.


Eucerin Sun
Transparante Mist “Dry Touch": Deze verfrissende mist, die speciaal ontwikkeld werd voor een onmiddellijk en langdurig matterend effect, heeft een lichte, niet-vette textuur die snel door de huid wordt geabsorbeerd. Naast een hoge UV-bescherming, bestaat de formule uit een hoge biologische celbescherming met het anti-oxydant Licochalcone A. Hoge UV-bescherming voor de gevoelige huid
Transparante Mist Dry Touch SPF 30, 50 ml: 20,90€
Transparante Mist Dry Touch SPF 50+, 50 ml: 21,90€

Oil Control Gel-Crème “Dry Touch”: De crème-gel textuur is aangenaam, dringt snel in de huid en is niet vet. Naast een hoge UV-bescherming, bestaat de formule uit het anti-oxydant Licochalcone A en Glycyrrhetinezuur, het ingrediënt dat het DNA beschermt in de diepere lagen van de huid. Speciaal ontwikkeld voor de bescherming van de vette gezichtshuid met neiging to acné.
Oil Control Gel-Crème Dry Touch SPF 30, 50ml: 16,50€
Oil Control Gel-Crème Dry Touch SPF 50+, 50ml: 17,50€

L'occitane  - Pivoine sublime
Het pieonroosextract vormt het actieve bestanddeel voro de nieuwe lijn huidverzorgingsproducten. Het zorgt voor een frisse, rozige uitstraling, een huid die zacht als fluweel aanvoelt en perfect glad is, zelfs zonder make-up. Het assortiment bevat: skin perfector, perfecting cream, skin tone perfecting cream, perfecting mist, tinted lip balm en een eau de toilette.


Bodysol
Dit voorjaar vind je in de apotheek drie nieuwe bodysol gels, subtiel geparfumeerd met extracten uit de Australische natuur: tea tree, de macadamianoot en eucalyptus. €4,99 per stuk.


PUPA sport chic limited edition

FABY Bridal soft shades
De selectie nagellakken is ideaal voor bruidjes. Geen lentekleurtjes, maar dit geeft alvast een aanloop naar het vrolijke gevoel dat je tijdens de lente hebt. €12,95 per stuk.
Fairy Dreams (S078) – Shimmery fairy dust sprinkled on your nails. Sheer coverage.
Carry on the Pink Pride (S087) – Fly a flag for this cool crisp white-pink
The Bride’s Glove (S094) – A sheer satin finish with a hint of white, that you won’t want to cover up
My First Ring (C015) – Pure platinum not silver
A Perfect Day (G106) – Hey Glitterati, come check out my digits! Pinks, greens and blues in a great glitter polish
A Dress for Marilyn (S096) – With just enough flirt and just enough fun, this sheer white brings out the best of you.


Persberichten kunt u altijd opsturen naar: dressesnddaisies[at]gmail.com
Altijd leuk voor de bezoekers om die nieuwtjes te lezen!
© Laupropos | All rights reserved.