maandag 16 maart 2015

Persoonlijk | Huisdiertje Essie

Ik heb heel lang hamsters en cavia's gehad - tot ik ging studeren - en als je van diertjes houdt, blijft er toch een leegte achter als je die niet in huis hebt. Na lang denken, besloot ik opnieuw voor een huisdier te gaan. Essie is momenteel nog erg klein, maar voelde zich meteen thuis bij mij. Een vrolijk en vooral lief beestje. Welkom bij het gezinnetje!


Essie is een rustig hamstertje. Toen ik aankwam in de dierenwinkel viel ze niet meteen op, want ze lag te knorren onder het hooi. De meeste hamstersoorten zijn nerveus van aard, maar omdat ik mijn huisdier graag eens meeneem naar de kleuterklas -en de kinderen haar uiteraard willen vastnemen- ging ik voor deze. Essie was de eerste die op de hand van de verkoopster kroop. 

Mocht je meer foto's van Essie willen zien, kan je mij best volgen op Instagram. Daar zet ik meer foto's van mijn cute knabbelaar!

Hebben jullie een huisdiertje?
© Laupropos | All rights reserved.