donderdag 5 maart 2015

Producten om van te houden

Wacht niet op grote mirakels in het leven, maar geniet elke dag van die kleine dingen die je doen glimlachen. Dat verwenmomentje na een zware dag op het werk. Dat zalige gevoel na het verwijderen van de make-up voor je een fluffy pyjama aantrekt.
1. Ik schreef vol enthousiasme over mijn nieuwe schoenen. De zachte wol vanbinnen en de uitstraling heeft 100% daisy-gehalte. Dat deze zowat bij elke outfit past, maakt het helemaal compleet.

2. Een prachtig, romantisch en kwalitatief horloge. Daniel Wellington heeft een groot en tijdloos assortiment waar iedereen wel een wishlist kan maken. Als iemand vraag hoe laat het is, ben ik zowat de eerste die haar horloge bovenhaalt.

3. De Unicorn horn bubble bar lag meteen in mijn mandje na een Lush bezoek. De verwachtingen deden volledig met een hoog glitterige-magie gehalte. Een betoverend bad met veel bubbels en een lila achtige waas. Unicorntastic!

4. Bioderma H20 kreeg ik toevallig tijdens het uitproberen van the testing project. Dit product deed het zo goed dat ik een tweede ging halen. Dat frisse gevoel en goed gereinigd gezichtje kon ik niet meer missen.

5. Hoe een wenkbrauw aangezet wordt verandert het hele gezicht. Daar vertelde ik in dit artikel alles over. De producten van Eylure, die normaal gekend zijn voor de wimpers, zijn een aangename verrassing en zijn zeer kwalitatief voor hun prijs.

6. Een simpele circle-scarf hield mij warm tijdens het lesgeven. A-ja, want mijn stem mocht goed warm blijven!

Van welk product hou jij momenteel?
© Laupropos | All rights reserved.