zaterdag 11 april 2015

Modevibes op een zonnige dag

Lekker deels zonnen onder de paraplu terwijl ik artikels zit te tikken. Het is niet te geloven hoe het zonnige weer een persoon kan veranderen. Zelfs mijn outfit, momenteel een bloemenprint, zorgt ervoor dat ik goed pas bij de paaslelies in de tuin die mijn papa vorig jaar stiekem moet geplant hebben – de geniepigerd. Wat heb ik dit gemist! Ik schreef al eerder een artikel met 100% lenteproof tips, maar nu het lente is, kan ik echt met die sfeer doorbreken. Dat zal wel lukken met mooie fashion artikelen die recht uit het seizoen komen.


Pastel is by far de meest favoriete trend op dit moment. Als het kon, droeg ik het hele jaar door dat soort kleurtjes. Een pasteltint kan je hele outfit of een onderdeel ervan zijn. Daarmee bedoel ik een mooie broek vol met pastelkleurige bloemen, een leuk horloge met een licht kleurtje of een volledig mint kleurige jurk... Als het warm genoeg wordt, mogen de open schoenen ook uit de schoenenkast komen.Snel een jurkje aangooien, kan momenteel. Het is geen probleem mocht het lijken op een maatje te groot want een los kledingstuk is in. Intussen zorgt dat losse gevoel dat je vogelvrij aan het werk kunt. Het assortiment gaat hier van frisse pastelkleuren, naar donker tot overvolle (dieren)printjes.Even een beestige outfit. De patronen kunnen door elkaar gedragen worden als gadget, volledig of slechts een topje. De mate waarop je het beest uithangt, kies je zelf. Let op: het gaat wel enkel over neppe dierenvachtjes!Nu het weer mooier is, zijn de eerste zwembadbezoeken een feit. Voor personen die momenteel genieten van een (paas-)vakantie in warmere oorden is het profiteren van een duik in de zee. Een mooi badkostuum, gevlochten strandtas en hippe slippers zijn dan geen optie. De badmode kan zowel strak als los & luchtig zijn.

Alle kledij en gadgets in dit artikel kan je vinden bij Esprit, waar ik heel vaak binnenwandel. Momenteel hangt de winkel vol met lenteproof kledij waar je enkel nog vrolijker van wordt. Weet wel: hoe groot een trend ook is, draag vooral waar jij je goed bij voelt.

Welke collage spreekt je het meeste aan?
© Laupropos | All rights reserved.