donderdag 16 april 2015

Parfumstash |Miss Dior, Red musk & Quelques Notes d'Amour

Als beautyblogger zou ik een parfumstash van hier tot in Tokio moeten tonen. Toch is dat niet het geval. Vaak review ik een product en geef ik dat meteen door aan een persoon die er meer aan heeft dan ik. Zo heb ik drie parfums in de stash die ik met veel liefde gebruik.


Miss Dior
Een geurtje waarvoor ik veel spaarde en uiteindelijk met een verjaardagsbon + opleg betaalde. Toch is dit Miss Dior geurtje elke cent waard geweest. Het blijft lang zitten, is heerlijk zoet en is tijdloos lief. Ik was van plan er een review over te schrijven, maar op één of andere manier is dat nooit gebeurd... Goedgekeurd is hij wel! Naast het lekkere geurtje is de flacon erg mooi. Vooral dat schattige strikje trekt mij erg aan.

Yves rocher – Notes d’Amour
Ik zag op vele blogs terugkomen dat dit een dupe van Miss Dior is, maar zelf sta ik daar absoluut niet achter. Quelques Notes d’Amour is een stuk zoeter, terwijl Miss Dior een meer poederige geur heeft. Dit geurtje draag ik op dagelijkse basis en past bij elke gelegenheid wel. Deze is ook een stuk milder voor de portemonnee. [review yves rocher quelques notes d’amour]


The body shop – Red Musk
Een geurtje dat helemaal anders is dan voorgaande. Het is nog steeds zoet, maar een stukje kruidiger. Toch gebruik ik deze ook heel graag op dagelijkse basis voor als ik eens iets anders wil. Ook bijzonder is het feit dat dit een olie en geen parfum is. [review the body shop red musk]


Wat zijn jullie favoriete geurtjes?
© Laupropos | All rights reserved.